Mp3
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Mp3

Sháníš nějakou mp3, kterou za boha nemůžeš najít?? Napiš si o ní, nebo pokcejte s ostatníma o hudbě

PříjemPříjem  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  Přihlášení  

mp3cutter

Goto down 
2 posters
AutorZpráva
dj.trance

dj.trance

Počet příspěvků? : 562

mp3cutter Empty
PříspěvekPředmět: mp3cutter   mp3cutter EmptySun Dec 23, 2007 2:12 pm

může mi někdo poradit jak se zachází s tímto programem, co mam udělat když chci rozsekat třeba nějakej set? To mi bohatě stačí, jiný funkce nepotřebuju.... Jelikož češtinu jsem nenašel a anglicky neumím, tak fakt nevím...díky
Návrat nahoru Goto down
T.Sukenik

T.Sukenik

Počet příspěvků? : 483

mp3cutter Empty
PříspěvekPředmět: Re: mp3cutter   mp3cutter EmptySun Dec 23, 2007 5:06 pm

dj.trance napsal:
může mi někdo poradit jak se zachází s tímto programem, co mam udělat když chci rozsekat třeba nějakej set? To mi bohatě stačí, jiný funkce nepotřebuju.... Jelikož češtinu jsem nenašel a anglicky neumím, tak fakt nevím...díky
- tak... tam musíš si tam vložit písničku... ted si nějak označit místa ve kterých to chceš oříznout... no a pak dáš oříznout (cut)Wink

- doma nějaký mám (i když ho nepoužívám),tamsi nastavím místo uložení , pak vložím písničku, pak na horním panelu mám nakreslené nějaké nůžky a u nich napsané cut (pokud si dobře vzpomínám Very Happy) na ně kliknu a pak si vyznačím místa které chci cutnout, pak dám myslím START a rozdělené části se mi uloží tam kde chci ...
PS: nevím jestli ti to pomůže fakt to nepoužívám Neutral
Návrat nahoru Goto down

mp3cutter
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Mp3 :: Chat-
Přejdi na: