Mp3
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Mp3

Sháníš nějakou mp3, kterou za boha nemůžeš najít?? Napiš si o ní, nebo pokcejte s ostatníma o hudbě

PříjemPříjem  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  Přihlášení  

Heslo k raru

Goto down 
4 posters
AutorZpráva
lukinnovotny

lukinnovotny

Počet příspěvků? : 316
Location : Du bist aber neugirg!!! Ich heise Heike Sommer und ich bin 18 Jahre alt...

Heslo k raru Empty
PříspěvekPředmět: Heslo k raru   Heslo k raru EmptySun Dec 02, 2007 5:00 pm

Ahoj, stáhl jsem si z wareznetu link: coastlines._-_-_.iku a nezkopíroval jsem si heslo... Crying or Very sad A teď mi to už tři dny píše, že tuto stránku nejde zobrazit... Dá se nějak zjistit heslo???
Návrat nahoru Goto down
T.Sukenik

T.Sukenik

Počet příspěvků? : 483

Heslo k raru Empty
PříspěvekPředmět: Re: Heslo k raru   Heslo k raru EmptySun Dec 02, 2007 5:24 pm

lukinnovotny napsal:
Ahoj, stáhl jsem si z wareznetu link: coastlines._-_-_.iku a nezkopíroval jsem si heslo... Crying or Very sad A teď mi to už tři dny píše, že tuto stránku nejde zobrazit... Dá se nějak zjistit heslo???
na to jsou programy mám 2 : Advancet RAR Passwod Recovery a RAR password cracker najdešje všude (slunecnice, stahuj,...) ale co jsem je použil tak mi to nešlo asi to neumim nebo jsem zkoušel blbý soubor (zkoušel jsem jen 2 takže nejsem v tom odborník)
snad to pomůže;)
Návrat nahoru Goto down
Zelená kytička
V.I.P
Zelená kytička

Počet příspěvků? : 619

Heslo k raru Empty
PříspěvekPředmět: Re: Heslo k raru   Heslo k raru EmptySun Dec 02, 2007 5:43 pm

Tento link? http://usera.imagecave.com/Lympha/Navod/heslo.jpg
Návrat nahoru Goto down
lukinnovotny

lukinnovotny

Location : Du bist aber neugirg!!! Ich heise Heike Sommer und ich bin 18 Jahre alt...

Heslo k raru Empty
PříspěvekPředmět: Re: Heslo k raru   Heslo k raru EmptySun Dec 02, 2007 7:05 pm

Ano!!! Tento link!!! Děkuji!!! Už jsem si hrál s tím programem na zjištění toho hesla, ale nějak mi to nešlo, fakt díky, ušetřila si mi spousty práce... Jakto, že ti wareznet jde??? Mě ne...
Návrat nahoru Goto down
T.Sukenik

T.Sukenik

Počet příspěvků? : 483

Heslo k raru Empty
PříspěvekPředmět: Re: Heslo k raru   Heslo k raru EmptySun Dec 02, 2007 7:10 pm

lukinnovotny napsal:
Ano!!! Tento link!!! Děkuji!!! Už jsem si hrál s tím programem na zjištění toho hesla, ale nějak mi to nešlo, fakt díky, ušetřila si mi spousty práce... Jakto, že ti wareznet jde??? Mě ne...
wareznet jde v pohode predtim byly problemy s přihlášením protože se server vrátil o půl roku z5 ale ted jede v poho
Návrat nahoru Goto down
lukinnovotny

lukinnovotny

Heslo k raru Empty
PříspěvekPředmět: Re: Heslo k raru   Heslo k raru EmptySun Dec 02, 2007 10:10 pm

Jj, to vím, že se vrátili zpět... (tenhle design se mi líbí i víc než tamten Smile ) A fakt už zase funguje, já měl tuto stránku v oblíbených a furt to hlásilo chybu, ale když jsem to napsal ručně, tak fachá... Tož Vám děkuji za info...
Návrat nahoru Goto down
Jandy

Jandy

Počet příspěvků? : 30

Heslo k raru Empty
PříspěvekPředmět: Re: Heslo k raru   Heslo k raru EmptyTue Dec 04, 2007 7:21 pm

T.Sukenik napsal:
lukinnovotny napsal:
na to jsou programy mám 2 : Advancet RAR Passwod Recovery a RAR password cracker najdešje všude (slunecnice, stahuj,...) ale co jsem je použil tak mi to nešlo asi to neumim nebo jsem zkoušel blbý soubor (zkoušel jsem jen 2 takže nejsem v tom odborník)
snad to pomůže;)

Kámo aby jses dostal dostal ven to heslo na to musíš mít namakanej komp =) nebo ti to rozlouskne teprve až budou žít tvoje 2 generace :-P :-D ;-)
Návrat nahoru Goto down
http://www.games-pc.info - be under Construction
lukinnovotny

lukinnovotny

Heslo k raru Empty
PříspěvekPředmět: Re: Heslo k raru   Heslo k raru EmptyTue Dec 04, 2007 10:17 pm

Na tom asi něco bude, protože jsem si schválně jeden program stahl a chvíli mi trvalo, než jsem na to přišel a pak to chtělo nějakej soubor se slovy, takže by člověk potřeboval soubor se všema možnejma slovama i nemožnejma znakama a tak... Very Happy (tedy, jestli jsem něco neudělal špatně)... Very Happy Takže jsem vděčnej Lymphe, která uchránil můj život před luštěním toho hesla... bounce
Návrat nahoru Goto down
Jandy

Jandy

Počet příspěvků? : 30

Heslo k raru Empty
PříspěvekPředmět: Re: Heslo k raru   Heslo k raru EmptyTue Dec 11, 2007 12:39 am

Mno jestli jsi to stahoval např z blogu nebo Warez fór tak tam to heslo na 99% bejvá ;-)
Návrat nahoru Goto down
http://www.games-pc.info - be under Construction
Sponsored content

Heslo k raru Empty
PříspěvekPředmět: Re: Heslo k raru   Heslo k raru Empty

Návrat nahoru Goto down

Heslo k raru
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» heslo

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru