| Heslo k raru | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
lukinnovotny
Počet příspěvků? : 316 Join date : 28. 09. 07 Age : 40 Location : Du bist aber neugirg!!! Ich heise Heike Sommer und ich bin 18 Jahre alt...
| Předmět: Heslo k raru Sun Dec 02, 2007 5:00 pm | |
| Ahoj, stáhl jsem si z wareznetu link: coastlines._-_-_.iku a nezkopíroval jsem si heslo... A teď mi to už tři dny píše, že tuto stránku nejde zobrazit... Dá se nějak zjistit heslo??? | |
|
| |
T.Sukenik
Počet příspěvků? : 483 Join date : 28. 09. 07 Location : Karviná
| Předmět: Re: Heslo k raru Sun Dec 02, 2007 5:24 pm | |
| - lukinnovotny napsal:
- Ahoj, stáhl jsem si z wareznetu link: coastlines._-_-_.iku a nezkopíroval jsem si heslo... A teď mi to už tři dny píše, že tuto stránku nejde zobrazit... Dá se nějak zjistit heslo???
na to jsou programy mám 2 : Advancet RAR Passwod Recovery a RAR password cracker najdešje všude (slunecnice, stahuj,...) ale co jsem je použil tak mi to nešlo asi to neumim nebo jsem zkoušel blbý soubor (zkoušel jsem jen 2 takže nejsem v tom odborník) snad to pomůže;) | |
|
| |
Zelená kytička V.I.P
Počet příspěvků? : 619 Join date : 28. 09. 07 Location : nevím kde
| Předmět: Re: Heslo k raru Sun Dec 02, 2007 5:43 pm | |
| Tento link? http://usera.imagecave.com/Lympha/Navod/heslo.jpg | |
|
| |
lukinnovotny
Počet příspěvků? : 316 Join date : 28. 09. 07 Age : 40 Location : Du bist aber neugirg!!! Ich heise Heike Sommer und ich bin 18 Jahre alt...
| Předmět: Re: Heslo k raru Sun Dec 02, 2007 7:05 pm | |
| Ano!!! Tento link!!! Děkuji!!! Už jsem si hrál s tím programem na zjištění toho hesla, ale nějak mi to nešlo, fakt díky, ušetřila si mi spousty práce... Jakto, že ti wareznet jde??? Mě ne... | |
|
| |
T.Sukenik
Počet příspěvků? : 483 Join date : 28. 09. 07 Location : Karviná
| Předmět: Re: Heslo k raru Sun Dec 02, 2007 7:10 pm | |
| - lukinnovotny napsal:
- Ano!!! Tento link!!! Děkuji!!! Už jsem si hrál s tím programem na zjištění toho hesla, ale nějak mi to nešlo, fakt díky, ušetřila si mi spousty práce... Jakto, že ti wareznet jde??? Mě ne...
wareznet jde v pohode predtim byly problemy s přihlášením protože se server vrátil o půl roku z5 ale ted jede v poho | |
|
| |
lukinnovotny
| Předmět: Re: Heslo k raru Sun Dec 02, 2007 10:10 pm | |
| Jj, to vím, že se vrátili zpět... (tenhle design se mi líbí i víc než tamten ) A fakt už zase funguje, já měl tuto stránku v oblíbených a furt to hlásilo chybu, ale když jsem to napsal ručně, tak fachá... Tož Vám děkuji za info... | |
|
| |
Jandy
Počet příspěvků? : 30 Join date : 01. 10. 07 Age : 34 Location : Pražák
| Předmět: Re: Heslo k raru Tue Dec 04, 2007 7:21 pm | |
| - T.Sukenik napsal:
- lukinnovotny napsal:
- Ahoj, stáhl jsem si z wareznetu link: coastlines._-_-_.iku a nezkopíroval jsem si heslo... A teď mi to už tři dny píše, že tuto stránku nejde zobrazit... Dá se nějak zjistit heslo???
na to jsou programy mám 2 : Advancet RAR Passwod Recovery a RAR password cracker najdešje všude (slunecnice, stahuj,...) ale co jsem je použil tak mi to nešlo asi to neumim nebo jsem zkoušel blbý soubor (zkoušel jsem jen 2 takže nejsem v tom odborník) snad to pomůže;) Kámo aby jses dostal dostal ven to heslo na to musíš mít namakanej komp =) nebo ti to rozlouskne teprve až budou žít tvoje 2 generace :-P :-D ;-) | |
|
| |
lukinnovotny
| Předmět: Re: Heslo k raru Tue Dec 04, 2007 10:17 pm | |
| Na tom asi něco bude, protože jsem si schválně jeden program stahl a chvíli mi trvalo, než jsem na to přišel a pak to chtělo nějakej soubor se slovy, takže by člověk potřeboval soubor se všema možnejma slovama i nemožnejma znakama a tak... (tedy, jestli jsem něco neudělal špatně)... Takže jsem vděčnej Lymphe, která uchránil můj život před luštěním toho hesla... | |
|
| |
Jandy
Počet příspěvků? : 30 Join date : 01. 10. 07 Age : 34 Location : Pražák
| Předmět: Re: Heslo k raru Tue Dec 11, 2007 12:39 am | |
| Mno jestli jsi to stahoval např z blogu nebo Warez fór tak tam to heslo na 99% bejvá ;-) | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Heslo k raru | |
| |
|
| |
| Heslo k raru | |
|