Mp3
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Mp3

Sháníš nějakou mp3, kterou za boha nemůžeš najít?? Napiš si o ní, nebo pokcejte s ostatníma o hudbě

PříjemPříjem  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  Přihlášení  

Kdy nás bude 100? Anketa ukončena ! Vyhrává odpověď b)

Goto down 
+7
janhorr
P.i.nk
verca.kvetinka
lukinnovotny
Avari
lara
hribekk
11 posters

Kdy nás bude 100 a více
a) tento víkend
Kdy nás bude 100? Anketa ukončena ! Vyhrává odpověď b) Vote_lcap29%Kdy nás bude 100? Anketa ukončena ! Vyhrává odpověď b) Vote_rcap
 29% [ 7 ]
b) do konce října
Kdy nás bude 100? Anketa ukončena ! Vyhrává odpověď b) Vote_lcap67%Kdy nás bude 100? Anketa ukončena ! Vyhrává odpověď b) Vote_rcap
 67% [ 16 ]
c) do konce roku
Kdy nás bude 100? Anketa ukončena ! Vyhrává odpověď b) Vote_lcap4%Kdy nás bude 100? Anketa ukončena ! Vyhrává odpověď b) Vote_rcap
 4% [ 1 ]
d) letos ne
Kdy nás bude 100? Anketa ukončena ! Vyhrává odpověď b) Vote_lcap0%Kdy nás bude 100? Anketa ukončena ! Vyhrává odpověď b) Vote_rcap
 0% [ 0 ]
Celkem hlasů : 24

AutorZpráva
hribekk
Admin
Admin
hribekk

Počet příspěvků? : 1925

Kdy nás bude 100? Anketa ukončena ! Vyhrává odpověď b) Empty
PříspěvekPředmět: Kdy nás bude 100? Anketa ukončena ! Vyhrává odpověď b)   Kdy nás bude 100? Anketa ukončena ! Vyhrává odpověď b) EmptyThu Oct 04, 2007 6:43 pm

vítám tu všechny kamarády z bývalého fora mp3 i nové lidičky a těším se na výměnu písniček... bounce

Naposledy upravil dne Tue Oct 16, 2007 9:25 pm, celkově upraveno 2 krát
Návrat nahoru Goto down
lara

lara

Počet příspěvků? : 30

PříspěvekPředmět: Re: Kdy nás bude 100? Anketa ukončena ! Vyhrává odpověď b)   Kdy nás bude 100? Anketa ukončena ! Vyhrává odpověď b) EmptyThu Oct 04, 2007 7:34 pm

Pár lidiček, mi tady jestě schází, ale myslím že se dříve či později tady objeví. Pokusím se jim kdyžtak dát info...
A jen tak mimochodem, moc se mi tady líbí... je to tu úplně boží king
Návrat nahoru Goto down
Avari
Admin
Admin
Avari

Počet příspěvků? : 200

PříspěvekPředmět: Re: Kdy nás bude 100? Anketa ukončena ! Vyhrává odpověď b)   Kdy nás bude 100? Anketa ukončena ! Vyhrává odpověď b) EmptyThu Oct 04, 2007 7:47 pm

Já děkuju že ste se přihlásily Very Happy jiank by to tu fungovat nemohlo Wink
Návrat nahoru Goto down
https://freemp3.forumczech.com
lukinnovotny

lukinnovotny

Počet příspěvků? : 316
Location : Du bist aber neugirg!!! Ich heise Heike Sommer und ich bin 18 Jahre alt...

PříspěvekPředmět: Re: Kdy nás bude 100? Anketa ukončena ! Vyhrává odpověď b)   Kdy nás bude 100? Anketa ukončena ! Vyhrává odpověď b) EmptyThu Oct 04, 2007 7:55 pm

Já jsem za toto forum rád, protože jsou písničky, který se hledají fakt těžko... Taky si myslím, že pár lidí tu ještě chybí, každopádně jsem pár pozvánek poslal (snad to neva)... Každopádně děkuji za toto forum!!!
Návrat nahoru Goto down
verca.kvetinka

verca.kvetinka

Počet příspěvků? : 24

PříspěvekPředmět: Re: Kdy nás bude 100? Anketa ukončena ! Vyhrává odpověď b)   Kdy nás bude 100? Anketa ukončena ! Vyhrává odpověď b) EmptyThu Oct 04, 2007 10:20 pm

Zrušení fóra na lidech mě moc mrzelo a ted jsem moooc ráda, že jste založili tohle forum Very Happy napadlo mě, že se možná něco takového uskuteční... nějaká oklika.. ale toto je prostě nejlepší nápad Very Happy napsala jsem o tom skoro všem lidem, co mám v seznamu na seznamu Very Happy
Návrat nahoru Goto down
P.i.nk

P.i.nk

Počet příspěvků? : 79

PříspěvekPředmět: Re: Kdy nás bude 100? Anketa ukončena ! Vyhrává odpověď b)   Kdy nás bude 100? Anketa ukončena ! Vyhrává odpověď b) EmptySat Oct 06, 2007 1:27 pm

Taky me mrzelo kdyz zrusili forum Mp3 ... sem si upe rikala kde budu hledat pisnicky, ktery nebudu moct najit....a najednou sup a je toto skvely forum rabbit Tak snad nas tu bude vic a vic...coz si myslim ze jo I love you
Návrat nahoru Goto down
janhorr

janhorr

Počet příspěvků? : 34

PříspěvekPředmět: Re: Kdy nás bude 100? Anketa ukončena ! Vyhrává odpověď b)   Kdy nás bude 100? Anketa ukončena ! Vyhrává odpověď b) EmptySat Oct 06, 2007 1:39 pm

zatim je to tu stejne vpohode jako na lidech jenze zatim moc toto forum nepouzivam obcas sem kouknem estli nekdo nehce neco co mam a tk podobne jinka prevazne vse najdem
Návrat nahoru Goto down
http://www.obrs_julin.wbs.cz
P.i.nk

P.i.nk

PříspěvekPředmět: Re: Kdy nás bude 100? Anketa ukončena ! Vyhrává odpověď b)   Kdy nás bude 100? Anketa ukončena ! Vyhrává odpověď b) EmptySun Oct 07, 2007 8:42 pm

Jeste 5 lidicek a bude nas tady 100 ... bom cheers
Návrat nahoru Goto down
hribekk
Admin
Admin
hribekk

PříspěvekPředmět: Re: Kdy nás bude 100? Anketa ukončena ! Vyhrává odpověď b)   Kdy nás bude 100? Anketa ukončena ! Vyhrává odpověď b) EmptySun Oct 07, 2007 9:15 pm

P.i.nk napsal:
Jeste 5 lidicek a bude nas tady 100 ... bom cheers

jůůůůů, super, ae dnes už to asik nebudeeeeee Basketball
Návrat nahoru Goto down
P.i.nk

P.i.nk

PříspěvekPředmět: Re: Kdy nás bude 100? Anketa ukončena ! Vyhrává odpověď b)   Kdy nás bude 100? Anketa ukončena ! Vyhrává odpověď b) EmptySun Oct 07, 2007 10:24 pm

Nikdy nerikej nikdy flower Wink
Návrat nahoru Goto down
Avari
Admin
Admin
Avari

PříspěvekPředmět: Re: Kdy nás bude 100? Anketa ukončena ! Vyhrává odpověď b)   Kdy nás bude 100? Anketa ukončena ! Vyhrává odpověď b) EmptyMon Oct 08, 2007 6:04 pm

99 ještě jeden lol!
Návrat nahoru Goto down
Anonymn?
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Kdy nás bude 100? Anketa ukončena ! Vyhrává odpověď b)   Kdy nás bude 100? Anketa ukončena ! Vyhrává odpověď b) EmptyMon Oct 08, 2007 6:14 pm

zdravím lidičky nejsem stálej člen mp3 fora ale chodil jsem tam dost často pro písničky tak zase tu vidím známý lidičky je to tu fajn jen si zvyknout Shocked Shocked
Návrat nahoru Goto down
misulin.misulin

misulin.misulin

Počet příspěvků? : 18

PříspěvekPředmět: Re: Kdy nás bude 100? Anketa ukončena ! Vyhrává odpověď b)   Kdy nás bude 100? Anketa ukončena ! Vyhrává odpověď b) EmptyMon Oct 08, 2007 6:33 pm

tak jenás 100 a ja jsem ten oslavenec Very Happy Very Happy cheers cheers
Návrat nahoru Goto down
P.i.nk

P.i.nk

PříspěvekPředmět: Re: Kdy nás bude 100? Anketa ukončena ! Vyhrává odpověď b)   Kdy nás bude 100? Anketa ukončena ! Vyhrává odpověď b) EmptyMon Oct 08, 2007 6:34 pm

hm a to sis kvuli tomu delal dva nicky?? scratch affraid
Návrat nahoru Goto down
misulin.misulin

misulin.misulin

PříspěvekPředmět: Re: Kdy nás bude 100? Anketa ukončena ! Vyhrává odpověď b)   Kdy nás bude 100? Anketa ukončena ! Vyhrává odpověď b) EmptyMon Oct 08, 2007 6:38 pm

P.i.nk napsal:
nedělal jen jsem se při registraci nechtěně dvakrát registroval protože mi to psalo že ten profil už někdo používá a přitom mě to registrovalo ale pravej je tenhle tamten je náhradní tak v tom hlavně nehlede umysl tak to vubec není cyclops
Návrat nahoru Goto down
misulin.misulin

misulin.misulin

PříspěvekPředmět: Re: Kdy nás bude 100? Anketa ukončena ! Vyhrává odpověď b)   Kdy nás bude 100? Anketa ukončena ! Vyhrává odpověď b) EmptyMon Oct 08, 2007 6:39 pm

P.i.nk napsal:
přišeljsem na to náhodou protože jsem měl mail ještě ve schránce tak tak to je a ne jinak bounce bounce
Návrat nahoru Goto down
LaraKora

LaraKora

Počet příspěvků? : 3

PříspěvekPředmět: ahooooj   Kdy nás bude 100? Anketa ukončena ! Vyhrává odpověď b) EmptyTue Oct 09, 2007 2:50 pm

ahojky zapoměla jsem se s vámi taky pozdravit a poděkovat hříbkovi,že nezapoměl i na mě ... cheers
Návrat nahoru Goto down
hribekk
Admin
Admin
hribekk

PříspěvekPředmět: Re: Kdy nás bude 100? Anketa ukončena ! Vyhrává odpověď b)   Kdy nás bude 100? Anketa ukončena ! Vyhrává odpověď b) EmptyTue Oct 09, 2007 5:12 pm

LaraKora napsal:
ahojky zapoměla jsem se s vámi taky pozdravit a poděkovat hříbkovi,že nezapoměl i na mě ... cheers

chyběla bys mezi náma Twisted Evil
Návrat nahoru Goto down
K@TTom

K@TTom

Počet příspěvků? : 263

PříspěvekPředmět: Re: Kdy nás bude 100? Anketa ukončena ! Vyhrává odpověď b)   Kdy nás bude 100? Anketa ukončena ! Vyhrává odpověď b) EmptyTue Oct 09, 2007 5:33 pm

A já chci pogratulovat Adminovi, k dosažené stovce registrovaných uživatelů king a chválim tohle super fórum Exclamation
Návrat nahoru Goto down
Avari
Admin
Admin
Avari

PříspěvekPředmět: Re: Kdy nás bude 100? Anketa ukončena ! Vyhrává odpověď b)   Kdy nás bude 100? Anketa ukončena ! Vyhrává odpověď b) EmptyTue Oct 09, 2007 7:29 pm

misulin.misulin napsal:
P.i.nk napsal:
nedělal jen jsem se při registraci nechtěně dvakrát registroval protože mi to psalo že ten profil už někdo používá a přitom mě to registrovalo ale pravej je tenhle tamten je náhradní tak v tom hlavně nehlede umysl tak to vubec není cyclops
Tak ti tamten můžu smazat..
Návrat nahoru Goto down
AndreinaT

AndreinaT

Počet příspěvků? : 29

PříspěvekPředmět: Re: Kdy nás bude 100? Anketa ukončena ! Vyhrává odpověď b)   Kdy nás bude 100? Anketa ukončena ! Vyhrává odpověď b) EmptyTue Nov 13, 2007 2:57 pm

Ahoooj! Děkuji moc Hříbečkovi za zprávu, už jsem tu taky a zas budu něco chtít... Surprised

Všechny moc zdravím a z už týden deštivé Prahy posílám trochu sluníčka sunny
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Kdy nás bude 100? Anketa ukončena ! Vyhrává odpověď b)   Kdy nás bude 100? Anketa ukončena ! Vyhrává odpověď b) Empty

Návrat nahoru Goto down

Kdy nás bude 100? Anketa ukončena ! Vyhrává odpověď b)
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Mp3 :: Chat-
Přejdi na: