Mp3
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Mp3

Sháníš nějakou mp3, kterou za boha nemůžeš najít?? Napiš si o ní, nebo pokcejte s ostatníma o hudbě

PříjemPříjem  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  Přihlášení  

Německo-Anglická písnička

Goto down 
2 posters
AutorZpráva
peroxit007

Počet příspěvků? : 67

Německo-Anglická písnička  Empty
PříspěvekPředmět: Německo-Anglická písnička    Německo-Anglická písnička  EmptySat Oct 22, 2011 8:45 pm

Zdravíčko, mám prosbu hledám písničku která je ze začátku zpívaná německy a druhá půlka potom anglicky. Je rychlá. Napadla mě Nena. Ale po poslechnutí jejich největších hitů jsem na ni nenarazila. Nevím jestli někdo posloucháte Rádio City tam ji nedávno hráli. Píseň je zpívaná pouze ženou. Pokud by jste někdo věděl budu ráda. Mějte se a děkuji sunny
Návrat nahoru Goto down
Zelená pastelka
Admin
Admin
Zelená pastelka

Počet příspěvků? : 832

PříspěvekPředmět: Re: Německo-Anglická písnička    Německo-Anglická písnička  EmptySun Oct 23, 2011 8:09 pm

Den a přibližnou hodinu kdy to hráli? Dá se to prostřednictvím
kód:
http://www.songster.sk/playlist.html?r=city
dohledat.
Návrat nahoru Goto down
peroxit007

Počet příspěvků? : 67

PříspěvekPředmět: Re: Německo-Anglická písnička    Německo-Anglická písnička  EmptyMon Oct 24, 2011 2:26 am

Za tuhle stránku mnohokrát děkuji. Jde o písničku od Neny & Kim Wilde
Anyplace, Anywhere, Anytime.. Paráda ještě jednou díky flower
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Německo-Anglická písnička    Německo-Anglická písnička  Empty

Návrat nahoru Goto down

Německo-Anglická písnička
Strana 1 z 1
 Similar topics
-

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Mp3 :: Název písně-
Přejdi na: