Mp3
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Mp3

Sháníš nějakou mp3, kterou za boha nemůžeš najít?? Napiš si o ní, nebo pokcejte s ostatníma o hudbě

PříjemPříjem  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  Přihlášení  

Hledám písničku - znám videoklip

Goto down 
AutorZpráva
canibalx

Počet příspěvků? : 1

Hledám písničku - znám videoklip Empty
PříspěvekPředmět: Hledám písničku - znám videoklip   Hledám písničku - znám videoklip EmptyMon Sep 12, 2011 6:43 am

Už dlouho sháním jednu písničku. Bohužel si nepamatuju její název, jen videoklip.

Šlo o rock, možná alternative rock

Byl tam jeden starej pirát, kterej v jedný krčmě vyprávěl o jedné dávné platbě svým kamarádům mořským vlkům. Klip byl na půl malovaný na půl živý mám takový pocit, zkrátka nešlo o tipicky živou scénu, až na vyprávění z krčmy a pirátů ve vyprávění - ostatní siluety a příroda byla neobvykle malovaná. Pluly přes rozbouřené moře, až dopluli k jednomu ostrovu. Na ostrově byli zvláštní lidi, snad měli místo hlavy nějakou obrazovku, nebo krabici a mám takovej pocit, že námořníky zajmuly. Konec klipu končí tím, že pirát, co vypráví příběh, tak vyzvedne nohu na židly a vyhrne si kalhotu tam samozřejmě má dřevěný kolík místo nohy. Zkoumavě se podívá na své posluchače a videoklip končí. Řekl bych, že jde o písničku 2-3 roky starou, ale od té doby jsem ji nikde na youtubu nenašel
Návrat nahoru Goto down

Hledám písničku - znám videoklip
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Videoklip

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Mp3 :: Název písně-
Přejdi na: