dj.trance
Počet příspěvků? : 562 Join date : 29. 09. 07 Age : 39 Location : Domažlice
| Předmět: jak dostat skladbu (video) na youtube Mon Dec 07, 2009 4:16 pm | |
| mam dva dotazy:
1) v jakém formátu musí být video v počítači, abych ho mohl umístit na youtube
2) mám-li empetrojku v počítači a chci ji dát na youtube (případně jak k tomu přidám nějaký obrázek, který buse vidět při přehrávání) jak to mam udělat?
Díky | |
|
Fanonymous Admin
Počet příspěvků? : 503 Join date : 21. 10. 07 Location : One place in the universe
| Předmět: Re: jak dostat skladbu (video) na youtube Mon Dec 07, 2009 5:07 pm | |
| Tady máš nápovědu : - kód:
-
http://www.google.com/support/youtube/ | |
|
Zelená pastelka Admin
Počet příspěvků? : 832 Join date : 30. 09. 08
| Předmět: Re: jak dostat skladbu (video) na youtube Mon Dec 07, 2009 7:30 pm | |
| 2. Wokna mají (kromě Win7 - dá se stáhnout a doinstalovat) nic moc program (pro toto, ale postačující) "Windows Movie Maker", v tomto programu si jednoduše vytvoříš video z mp3 a obrázků. | |
|
dj.trance
| Předmět: Re: jak dostat skladbu (video) na youtube Tue Dec 08, 2009 3:39 pm | |
| tak jsem si stáhnul ten program Movie Maker, ale vůbec se v tom neorientuju...jediný co jsem zatim udělal je, že jsem načetl z počítače empetrojku.... ale jak udělat video a přidat tam nějaký obrázek netuším... | |
|
Zelená pastelka Admin
Počet příspěvků? : 832 Join date : 30. 09. 08
| Předmět: Re: jak dostat skladbu (video) na youtube Tue Dec 08, 2009 8:01 pm | |
| Program je česky a je velmi jednoduché s ním pracovat, pokud umíš udělat prezentaci, neměl by být problém vytvořit video. 1. Importuješ obrázky a hudbu, dole si pak můžeš rozkliknou "zobrazit časovou osu" (dolů přetáhneš zvuk) 2. Přidáš obrázky (přetáhnutím), přes nástroje si tam můžeš přidat další funkce, klikneš na uložit do počítače a máš video. | |
|
dj.trance
| Předmět: Re: jak dostat skladbu (video) na youtube Tue Dec 08, 2009 8:10 pm | |
| aha, tak já si stáhnul anglickou verzi.. | |
|
dj.trance
| Předmět: Re: jak dostat skladbu (video) na youtube Fri Dec 25, 2009 3:50 pm | |
| | |
|
Sponsored content
| Předmět: Re: jak dostat skladbu (video) na youtube | |
| |
|