dj.trance
Počet příspěvků? : 562 Join date : 29. 09. 07 Age : 39 Location : Domažlice
| Předmět: úpadek fóra? Wed Nov 11, 2009 12:10 am | |
| Nějak se mi zdá, že sem oproti dobám minulým chodí už strašně málo lidí...čím myslíte že to je? To už si každej umí najít všechno sám? | |
|
hribekk Admin
Počet příspěvků? : 1925 Join date : 28. 09. 07 Location : lesy ČR
| Předmět: Re: úpadek fóra? Wed Nov 11, 2009 7:38 pm | |
| - dj.trance napsal:
- Nějak se mi zdá, že sem oproti dobám minulým chodí už strašně málo lidí...čím myslíte že to je? To už si každej umí najít všechno sám?
Kdo ví, čím to může být? Z části i tím, že si lidi najdou dost sami. Zčásti proto, že si píšou o písničky přímo určitým lidem a tím vynechají toto fórum, dále je tu hrozba nelegálnosti stahování písniček, možná i proto, že mají jiné starosti/radosti (škola, práce, vztahy, nezaměstnanost, nemoc). Možná je hektická doba a prostě nestíhají. Kdo ví? Možná je také toto forum dost "utajené" pro další případné uživatele... Jaké jsou další názory? | |
|
Zelená pastelka Admin
Počet příspěvků? : 832 Join date : 30. 09. 08
| Předmět: Re: úpadek fóra? Wed Nov 11, 2009 9:28 pm | |
| Je spousta dalších fór, dost lidí využívá blogy typu sháním, nabízím, vyměním (žádná nutnost registrace), a jiné. Málo lidí tu chodí stále, i když teď ještě méně. | |
|
T.Sukenik
Počet příspěvků? : 483 Join date : 28. 09. 07 Location : Karviná
| Předmět: Re: úpadek fóra? Fri Nov 13, 2009 6:51 pm | |
| Dobře, dobře přiznávám se. Celkem to tady zanedbávám, což bych jako moderátor smozřejmě neměl. Poslední dobou tu nakouknu jen tak 1x-2x týdně. Pouklízím a poupravím to na mp3 a zase jdu. Hledání už mě tak moc nebere a stejně, když příjdu, tak už všichni všechno mají, nebo to najít nelze(lze jen těžce, nebo v neuspokojivé kvalitě). Možná se do toho zase dostanu, ale nevím. | |
|
Avari Admin
Počet příspěvků? : 200 Join date : 28. 09. 07 Age : 31 Location : ČR
| Předmět: Re: úpadek fóra? Fri Nov 13, 2009 7:37 pm | |
| Všichni máte pravdu. Holt sláva tohohle fóra už pominula. Když si vzpomenu ještě na lide, no kde jsou ty doby... Jediný můj nápad na oživení je ten, že už forum nebude fungovat jen pro shánění, ale teba hlavně na pokec u muzice. Pozakládat témata s názvy skupin kde si o nich každý může vyjádřit názor. | |
|
Sponsored content
| Předmět: Re: úpadek fóra? | |
| |
|