Mp3
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Mp3

Sháníš nějakou mp3, kterou za boha nemůžeš najít?? Napiš si o ní, nebo pokcejte s ostatníma o hudbě

PříjemPříjem  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  Přihlášení  

PC Hry

Goto down 
4 posters
AutorZpráva
Zelená pastelka
Admin
Admin
Zelená pastelka

Počet příspěvků? : 832

PC Hry Empty
PříspěvekPředmět: PC Hry   PC Hry EmptySat Aug 22, 2009 10:30 pm

Jaké jsou Vaše oblíbené počítačové hry?
Návrat nahoru Goto down
Fanonymous
Admin
Admin
Fanonymous

Počet příspěvků? : 503

PC Hry Empty
PříspěvekPředmět: Re: PC Hry   PC Hry EmptySun Aug 23, 2009 1:19 pm

Tak u mě je to jasné sunny Nehraju vůbec,takže žádná lol! Laughing
Návrat nahoru Goto down
Zelená pastelka
Admin
Admin
Zelená pastelka

PC Hry Empty
PříspěvekPředmět: Re: PC Hry   PC Hry EmptySun Aug 23, 2009 3:19 pm

Fany napsal:
Tak u mě je to jasné sunny Nehraju vůbec,takže žádná lol! Laughing

Rolling Eyes Nikdy si nic nehrál? Karty, Doom, Aladina, Wolfenstein, Mario....
Návrat nahoru Goto down
Fanonymous
Admin
Admin
Fanonymous

Počet příspěvků? : 503

PC Hry Empty
PříspěvekPředmět: Re: PC Hry   PC Hry EmptyMon Aug 24, 2009 2:45 am

Mno tak to snad je trapné psát Solitaire atd... Vážně nehraju hry. Maximálně jsem hrál na compu před XXX lety právě Wolfensteina a Max Pain 1,2,ale to už je řada let a raději dělám na compu jiné věci,než hraji hry... Proto jsem ani nějak moc nereagoval na dotaz,jelikož je to mimo mě Evil or Very Mad scratch study
Návrat nahoru Goto down
Zelená pastelka
Admin
Admin
Zelená pastelka

PC Hry Empty
PříspěvekPředmět: Re: PC Hry   PC Hry EmptyMon Aug 24, 2009 9:03 am

Já osobně, když bych nic nehrála, tak bych nereagovala vůbec na takovýto dotaz. Laughing
Návrat nahoru Goto down
T.Sukenik

T.Sukenik

Počet příspěvků? : 483

PC Hry Empty
PříspěvekPředmět: Re: PC Hry   PC Hry EmptyMon Aug 24, 2009 1:03 pm

Jaja napsal:
Já osobně, když bych nic nehrála, tak bych nereagovala vůbec na takovýto dotaz. Laughing
Je vidět, že to tu chceš oživit, takže by mi nevadilo, když se napíše i taková odpověď. Čím víc lidí se zapojí, tím líp. Wink
Jinak docela by mě zajímalo, jaké jsou tvojé oblíbené hry, oblíbené seríály, top 15. Založíš topic, ale svoje "tipy" tam nepřidáš.Neutral
Návrat nahoru Goto down
T.Sukenik

T.Sukenik

Počet příspěvků? : 483

PC Hry Empty
PříspěvekPředmět: Re: PC Hry   PC Hry EmptyMon Aug 24, 2009 1:07 pm

Hry hraju, když se nudím a nemám co
dělat. Nebo když je jdu hrát s kamarádama. Vybrat ty nejoblíbenější je těžké,
tak píšu ty, které mám rád.

Couter-Strike - Jedna z nejhranějších her vůbec a u mě bych řekl, že je to taky moje nejhranější hra. Většinou hraji s přáteli a o to je ta hra lepší.
Warcraft 3 - Když se tohle objevilo, tak to byl velký hit a já se přiznám, že mě to taky bavilo.
Mafia - Jedna z mých nejoblíběnějších her. Česká hra, která předčila všechna očekávání a se skvělým příběhem a dabingem se řadí mezi nejlepší. Zanedlouho má vyjít Mafia 2 a na tu se velmi těším, ale myslím, že nebude lepší než 1. díl.
Assassins creed - Velmi dobrá hra. Akrobatické výkoný, skákání po střechách, "tiché" zabíjení, získávání informací, plnění úkolů: to vše v dávné době a se skvělým dabingem. Rozhodně doporučuji. Taky zanedlouho výjde pokračování.
Silent Hill - Nejlepší hororová hra vůbec. Tuhle hru mám rád. Je velmi obtížná a bez návodu se skoro nedá projet, ale zároveň se u ní budete opravdu bát. Opravdu vynikající hra. Jenom konec u zatím posledního dílu se mi moc nezamlouval.
Call of Juarez(pouze 1. díl)
- Nejlepší hra s "westernovou" tématikou. Opravdu pěkný příběh, který hrajete ze 2 různých postav, takže vlastně někdy pronásledujete sami sebe. Nedávno vyšel druhý díl, ale ten se přesunul někde k válce Severu proti Jihu a už to není ono.
Frontlines: Fuel of War - Na válečné hry moc nejsem, ale tohle mě docela i bavilo. Hezká grafika i dobré úkoly.

Mám rád skoro všechny sporty a z toho vyplývá, že mě baví i sportovní hry a závodní hry. Baví mě výběry, jako např. Olympiády, kde je možnost hrát hned více sportů. Ale mám rád i hry zaměřené pouze na jeden sport.

Ještě doplním simulátory:
- Vždy jsem si chtěl vyzkoušet simulátor, ve kterém bych ovládal obrovská letadla a létal bych s nimy přes různé státy. Něco takového myslím umožnoval Microsoft Flight Simulator, ale předtím jsem ho nikde nenašel.
3D Driving School - Je to simulátor autoškoly a podle mě je celkem vydařený. Grafika vás možná nezaujme, protože nijak nevyniká, ale to ani u téhle hry není potřeba. Mě tahle hra bavila a doporučoval bych ji všem.

Tohle je takový výběr toho nej za celou dobu, co hraji hry. Teď už hraju spíše jenom onlinovky s přáteli, takže moc nových her nezkouším, ale najdou se i vyjímky.
Návrat nahoru Goto down
Zelená pastelka
Admin
Admin
Zelená pastelka

PC Hry Empty
PříspěvekPředmět: Re: PC Hry   PC Hry EmptyMon Aug 24, 2009 1:17 pm

T.Sukenik napsal:
Je vidět, že to tu chceš oživit, takže by mi nevadilo, když se napíše i taková odpověď. Čím víc lidí se zapojí, tím líp. Wink

Ptám se na filmy, jelikož jsem chtěla nějaký tip. Ptám se na seriály, jelikož jsem chtěla nějaký tip. Ptám se na hudbu, jelikož hledám nějakou, která by mě zaujala. Ptám se na hru, jelikož jsem si chtěla zkrátit chvíli čekáním na Wolfenstein, takže mé důvody jsou čistě sobecké.

Ono omrzí dostávat i takovéto nic neříkající odpovědi, které já dostávám dost často i jinde. Neutral Sad

T.Sukenik napsal:
Jinak docela by mě zajímalo, jaké jsou tvojé oblíbené hry, oblíbené seríály, top 15. Založíš topic, ale svoje "tipy" tam nepřidáš Neutral

Ptala jsem se Vás, takže jsem neměla důvod psát svoje a do teď se mě nidko nezeptal.
Návrat nahoru Goto down
Zelená pastelka
Admin
Admin
Zelená pastelka

PC Hry Empty
PříspěvekPředmět: Re: PC Hry   PC Hry EmptyMon Aug 24, 2009 1:59 pm

Já teď moc také nehraju (když se nudím nebo když jsem nemocná)(v 16 jsem hrála i 20 hodin denně, to byly časy Laughing ). Teď chci - budu hrát pokračování starých her, co mě bavily, což teď bude Wolfenstein: Enemy Territory anebo něco z toho, co tady kdo uvede. A díky za tipy.

Diablo I, II
Warcraft 3
Mafia
Return to Castle Wolfenstein
ANNO 1404
Darkstone
Silent Hill
Postal 2
Virtua Tennis
Návrat nahoru Goto down
Zelená pastelka
Admin
Admin
Zelená pastelka

PC Hry Empty
PříspěvekPředmět: Re: PC Hry   PC Hry EmptySun Aug 30, 2009 10:03 pm

Nepamatuje si prosím někdo hru, tedy název hry, létalo se v ní vrtulníkem a za úkol jste měli sbírat lidičky, děj byl myslím vsazen do války. Je to trochu starší hra, přibližně z let 1992 - 1993.
Návrat nahoru Goto down
Xaruska

Xaruska

Počet příspěvků? : 3

PC Hry Empty
PříspěvekPředmět: Re: PC Hry   PC Hry EmptySun Nov 22, 2009 1:08 am

Jelikož jsem silně ovlivněna svýma bratrama tak jsem hrála Ragnarok, Diablo, NFS, GTA a určitě spoustu dalších her který si nepamatuju Laughing
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PC Hry Empty
PříspěvekPředmět: Re: PC Hry   PC Hry Empty

Návrat nahoru Goto down

PC Hry
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Mp3 :: Chat-
Přejdi na: