Mp3
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Mp3

Sháníš nějakou mp3, kterou za boha nemůžeš najít?? Napiš si o ní, nebo pokcejte s ostatníma o hudbě

PříjemPříjem  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  Přihlášení  

Italská hudba

Goto down 
2 posters
AutorZpráva
AndreinaT

AndreinaT

Počet příspěvků? : 29

Italská hudba Empty
PříspěvekPředmět: Italská hudba   Italská hudba EmptyTue Nov 13, 2007 10:29 pm

Mám hodně italských písniček, převážně starších.
Specializace: Andrea Bocelli.
Tradiční a neapolské písně, italští cantautori.
Ráda pošlu, kdo bude nějakou shánět.
Návrat nahoru Goto down
lukinnovotny

lukinnovotny

Počet příspěvků? : 316
Location : Du bist aber neugirg!!! Ich heise Heike Sommer und ich bin 18 Jahre alt...

Italská hudba Empty
PříspěvekPředmět: Re: Italská hudba   Italská hudba EmptyTue Nov 13, 2007 10:45 pm

Italskou hudbu mám rád, mám ji i dost nahraný, ale "Centatouri" neznám, můžeš jednu na ukázku poslat??? děkuji
Návrat nahoru Goto down
AndreinaT

AndreinaT

Počet příspěvků? : 29

Italská hudba Empty
PříspěvekPředmět: Re: Italská hudba   Italská hudba EmptyTue Nov 13, 2007 10:52 pm

Cantautore = italsky zpěvák, který zpívá (canta) píseň, které je rovněž autorem (l'autore), tedy jako např. u nás Ivan Mládek či Jarek Nohavica.
Z těch italských např. Fabrizio De André, Francesco De Gregori, Edoardo Bennato (i když u toho si nejsem jistá).

Omlouvám se, ale nevěděla jsem, jak to říct česky Embarassed

Wink
Návrat nahoru Goto down
lukinnovotny

lukinnovotny

Počet příspěvků? : 316
Location : Du bist aber neugirg!!! Ich heise Heike Sommer und ich bin 18 Jahre alt...

Italská hudba Empty
PříspěvekPředmět: Re: Italská hudba   Italská hudba EmptyTue Nov 13, 2007 10:55 pm

Aháááááá!!! Very Happy Teď je to jasný!!!Děkuji za vysvětlení... (ovšem, teď jsem tu tak trošku za blbce...) ale dík, rozšířila si mi obzory... king
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

Italská hudba Empty
PříspěvekPředmět: Re: Italská hudba   Italská hudba Empty

Návrat nahoru Goto down

Italská hudba
Strana 1 z 1
 Similar topics
-

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Mp3 :: Nabízím a pošlu-
Přejdi na: