AndreinaT
Počet příspěvků? : 29 Join date : 13. 11. 07 Location : Terre ceche
| Předmět: Italská hudba Tue Nov 13, 2007 10:29 pm | |
| Mám hodně italských písniček, převážně starších. Specializace: Andrea Bocelli. Tradiční a neapolské písně, italští cantautori. Ráda pošlu, kdo bude nějakou shánět. | |
|
lukinnovotny
Počet příspěvků? : 316 Join date : 28. 09. 07 Age : 40 Location : Du bist aber neugirg!!! Ich heise Heike Sommer und ich bin 18 Jahre alt...
| Předmět: Re: Italská hudba Tue Nov 13, 2007 10:45 pm | |
| Italskou hudbu mám rád, mám ji i dost nahraný, ale "Centatouri" neznám, můžeš jednu na ukázku poslat??? děkuji | |
|
AndreinaT
Počet příspěvků? : 29 Join date : 13. 11. 07 Location : Terre ceche
| Předmět: Re: Italská hudba Tue Nov 13, 2007 10:52 pm | |
| Cantautore = italsky zpěvák, který zpívá ( canta) píseň, které je rovněž autorem (l' autore), tedy jako např. u nás Ivan Mládek či Jarek Nohavica. Z těch italských např. Fabrizio De André, Francesco De Gregori, Edoardo Bennato (i když u toho si nejsem jistá). Omlouvám se, ale nevěděla jsem, jak to říct česky | |
|
lukinnovotny
Počet příspěvků? : 316 Join date : 28. 09. 07 Age : 40 Location : Du bist aber neugirg!!! Ich heise Heike Sommer und ich bin 18 Jahre alt...
| Předmět: Re: Italská hudba Tue Nov 13, 2007 10:55 pm | |
| Aháááááá!!! Teď je to jasný!!!Děkuji za vysvětlení... (ovšem, teď jsem tu tak trošku za blbce...) ale dík, rozšířila si mi obzory... | |
|
Sponsored content
| Předmět: Re: Italská hudba | |
| |
|