Mp3
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Mp3

Sháníš nějakou mp3, kterou za boha nemůžeš najít?? Napiš si o ní, nebo pokcejte s ostatníma o hudbě

PříjemPříjem  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  Přihlášení  

jak stahovat z youtube, když tam není URL

Goto down 
3 posters
AutorZpráva
dj.trance

dj.trance

Počet příspěvků? : 562

jak stahovat z youtube, když tam není URL Empty
PříspěvekPředmět: jak stahovat z youtube, když tam není URL   jak stahovat z youtube, když tam není URL EmptyFri Nov 09, 2007 4:48 pm

jak srahovat z youtube? jsem to dělal přes vixy.net, ale teď už nejsou u těch videí URL..... No
Návrat nahoru Goto down
T.Sukenik

T.Sukenik

Počet příspěvků? : 483

PříspěvekPředmět: Re: jak stahovat z youtube, když tam není URL   jak stahovat z youtube, když tam není URL EmptyFri Nov 09, 2007 6:17 pm

dj.trance napsal:
jak srahovat z youtube? jsem to dělal přes vixy.net, ale teď už nejsou u těch videí URL..... No
nevím jak to myslíš ale stahovat jde myslím furt, odkaz na video je sám o sobě URL... vixy.net neznám stahuju přes program Video Get v.1.0 ajde mi to v poho i z youtube i z jiných stránek
Návrat nahoru Goto down
__Kááátííí

__Kááátííí

Počet příspěvků? : 259

PříspěvekPředmět: Re: jak stahovat z youtube, když tam není URL   jak stahovat z youtube, když tam není URL EmptyFri Nov 09, 2007 8:19 pm

dj.trance napsal:

stačí když napravo klikneš na MORE a tam se ti vše zobrazí Smile tongue
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: jak stahovat z youtube, když tam není URL   jak stahovat z youtube, když tam není URL Empty

Návrat nahoru Goto down

jak stahovat z youtube, když tam není URL
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Youtube
» Video z youtube

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Mp3 :: Chat-
Přejdi na: