| Sekání písniček | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Avari Admin
Počet příspěvků? : 200 Join date : 28. 09. 07 Age : 31 Location : ČR
| Předmět: Sekání písniček Fri Nov 02, 2007 10:20 pm | |
| Achuj, jedna kams ode mě potřebuje udělat takovej mixík,můžu se zeptat jak se dělá když potřebuju třeba 1minutku z týhle písničky a za to přidat třeba čtvrt minutky z jiný?? Je na to prgram bo to de i jiank?? | |
|
| |
T.Sukenik
Počet příspěvků? : 483 Join date : 28. 09. 07 Location : Karviná
| Předmět: Re: Sekání písniček Thu Nov 08, 2007 10:15 pm | |
| - Avari napsal:
- Achuj, jedna kams ode mě potřebuje udělat takovej mixík,můžu se zeptat jak se dělá když potřebuju třeba 1minutku z týhle písničky a za to přidat třeba čtvrt minutky z jiný?? Je na to prgram bo to de i jiank??
-no na ořezávání písniček existuje program Mp3 cutter -na spojování do setů nevím na sety třeba traktor dj ale pochybuju že to bude to co myslíš | |
|
| |
Avari Admin
| Předmět: Re: Sekání písniček Thu Nov 08, 2007 11:56 pm | |
| - T.Sukenik napsal:
- Avari napsal:
- Achuj, jedna kams ode mě potřebuje udělat takovej mixík,můžu se zeptat jak se dělá když potřebuju třeba 1minutku z týhle písničky a za to přidat třeba čtvrt minutky z jiný?? Je na to prgram bo to de i jiank??
-no na ořezávání písniček existuje program Mp3 cutter -na spojování do setů nevím na sety třeba traktor dj ale pochybuju že to bude to co myslíš Toho traktora znám... Mno prostě potřebuju udělat mix-spojit několik písniček.. Hlavní je prostrě abych si tam mohla dát třeba 15s z týhle písničky, pak 20 s z jiný za to, dělat v tom i třeba 5 sekundový mezery... a to pak nějak hodit i na cédo.. Děkuju si orvní kdo se ozval | |
|
| |
lukinnovotny
Počet příspěvků? : 316 Join date : 28. 09. 07 Age : 40 Location : Du bist aber neugirg!!! Ich heise Heike Sommer und ich bin 18 Jahre alt...
| Předmět: Re: Sekání písniček Fri Nov 09, 2007 10:40 pm | |
| Teď jsem viděl nějakej program na stahuj.cz, ale nevím, jestli umí zrovna to, co potřebuješ, ale dle toho, co tam píšou, tak jo... zkus se tam mrknout a uvidíš... | |
|
| |
Avari Admin
| Předmět: Re: Sekání písniček Sat Nov 10, 2007 12:11 am | |
| - lukinnovotny napsal:
- Teď jsem viděl nějakej program na stahuj.cz, ale nevím, jestli umí zrovna to, co potřebuješ, ale dle toho, co tam píšou, tak jo... zkus se tam mrknout a uvidíš...
A název toho programu?? | |
|
| |
lukinnovotny
Počet příspěvků? : 316 Join date : 28. 09. 07 Age : 40 Location : Du bist aber neugirg!!! Ich heise Heike Sommer und ich bin 18 Jahre alt...
| Předmět: Re: Sekání písniček Sat Nov 10, 2007 1:16 am | |
| - Avari napsal:
- lukinnovotny napsal:
- Teď jsem viděl nějakej program na stahuj.cz, ale nevím, jestli umí zrovna to, co potřebuješ, ale dle toho, co tam píšou, tak jo... zkus se tam mrknout a uvidíš...
A název toho programu?? Nj, to jsem zapomněl napsat. Je to "TrakAxPC"... Je zatím ještě na první stránce pod "Představujeme software"... | |
|
| |
hambala
Počet příspěvků? : 167 Join date : 29. 09. 07 Age : 32
| Předmět: Re: Sekání písniček Mon Dec 31, 2007 2:40 pm | |
| - Avari napsal:
možná bys mhola zkusit total video converter, je to sice spíš na videa, ale já v tom zkracuju i písničky... ...ale dohromady sem je ejště nedávala... | |
|
| |
janhorr
Počet příspěvků? : 34 Join date : 28. 09. 07 Age : 33
| Předmět: Re: Sekání písniček Mon Dec 31, 2007 2:59 pm | |
| luxusní jednoduchy a v celku rychly muzes convertovat i do mp3
http://www.stahuj.centrum.cz/multimedia/mp3_a_audio/mp3_a_audio_nastroje/audacity/?g[hledano]=audacity&g[oz]=1.2.6 | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Sekání písniček | |
| |
|
| |
| Sekání písniček | |
|