deejays
Počet příspěvků? : 14 Join date : 30. 09. 07
| Předmět: heslo Sat Jan 10, 2009 4:12 pm | |
| ahoj všichni. mám dotázek: dá se nějakým spůsobem zjistit PASSCODE (heslo) na soubor v RAPIDSHARE? díky | |
|
Zelená pastelka Admin
Počet příspěvků? : 832 Join date : 30. 09. 08
| Předmět: Re: heslo Sat Jan 10, 2009 4:42 pm | |
| Dá, najdeš ho tam, kde je odkaz (většinou). Jsou na to i prográmky, ale ty ti heslo rozlousknou za několik měsíců, let. | |
|
T.Sukenik
Počet příspěvků? : 483 Join date : 28. 09. 07 Location : Karviná
| Předmět: Re: heslo Sat Jan 10, 2009 4:49 pm | |
| - Jaja napsal:
- Dá, najdeš ho tam, kde je odkaz (většinou). Jsou na to i prográmky, ale ty ti heslo rozlousknou za několik měsíců, let.
ty programy to rozluští i třeba za chvíli, ale to by člověk musel mít fakt skvěle sestavený počítač, protože tyhle programy jsou strašně náročné na HW už jsem to jednou zkoušel a když to pořád "nic nedělalo", tak jsem se na to vykašlal | |
|
Zelená pastelka Admin
Počet příspěvků? : 832 Join date : 30. 09. 08
| Předmět: Re: heslo Sat Jan 10, 2009 4:53 pm | |
| - T.Sukenik napsal:
- Jaja napsal:
- Dá, najdeš ho tam, kde je odkaz (většinou). Jsou na to i prográmky, ale ty ti heslo rozlousknou za několik měsíců, let.
ty programy to rozluští i třeba za chvíli, ale to by člověk musel mít fakt skvěle sestavený počítač, protože tyhle programy jsou strašně náročné na HW už jsem to jednou zkoušel a když to pořád "nic nedělalo", tak jsem se na to vykašlal Já to beru z hlediska běžného uživatele, jelikož "každý" nemá doma super počítač. | |
|