Mp3
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Mp3

Sháníš nějakou mp3, kterou za boha nemůžeš najít?? Napiš si o ní, nebo pokcejte s ostatníma o hudbě

PříjemPříjem  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  Přihlášení  

heslo

Goto down 
3 posters
AutorZpráva
deejays

Počet příspěvků? : 14

heslo Empty
PříspěvekPředmět: heslo   heslo EmptySat Jan 10, 2009 4:12 pm

ahoj všichni. mám dotázek: dá se nějakým spůsobem zjistit PASSCODE (heslo) na soubor v RAPIDSHARE? díky
Návrat nahoru Goto down
Zelená pastelka
Admin
Admin
Zelená pastelka

Počet příspěvků? : 832

heslo Empty
PříspěvekPředmět: Re: heslo   heslo EmptySat Jan 10, 2009 4:42 pm

Dá, najdeš ho tam, kde je odkaz (většinou). Jsou na to i prográmky, ale ty ti heslo rozlousknou za několik měsíců, let.
Návrat nahoru Goto down
T.Sukenik

T.Sukenik

Počet příspěvků? : 483

heslo Empty
PříspěvekPředmět: Re: heslo   heslo EmptySat Jan 10, 2009 4:49 pm

Jaja napsal:
Dá, najdeš ho tam, kde je odkaz (většinou). Jsou na to i prográmky, ale ty ti heslo rozlousknou za několik měsíců, let.
ty programy to rozluští i třeba za chvíli, ale to by člověk musel mít fakt skvěle sestavený počítač, protože tyhle programy jsou strašně náročné na HW
už jsem to jednou zkoušel a když to pořád "nic nedělalo", tak jsem se na to vykašlal
Návrat nahoru Goto down
Zelená pastelka
Admin
Admin
Zelená pastelka

Počet příspěvků? : 832

heslo Empty
PříspěvekPředmět: Re: heslo   heslo EmptySat Jan 10, 2009 4:53 pm

T.Sukenik napsal:
Jaja napsal:
ty programy to rozluští i třeba za chvíli, ale to by člověk musel mít fakt skvěle sestavený počítač, protože tyhle programy jsou strašně náročné na HW
už jsem to jednou zkoušel a když to pořád "nic nedělalo", tak jsem se na to vykašlal

Já to beru z hlediska běžného uživatele, jelikož "každý" nemá doma super počítač.
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

heslo Empty
PříspěvekPředmět: Re: heslo   heslo Empty

Návrat nahoru Goto down

heslo
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Heslo k raru

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Mp3 :: Chat-