| problém s externími obrázky, ... | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
T.Sukenik
Počet příspěvků? : 483 Join date : 28. 09. 07 Location : Karviná
| Předmět: problém s externími obrázky, ... Wed Dec 31, 2008 7:20 pm | |
| potýkám se tady na fóru s problémem když někdo postne nějaký obrázek z externí adresy(z jiné stránky, nebo já nevím jak to nazvat), např. přání od Fany, hitparáda od Hope,... tak se mi to přímo neobjeví... ukáže se místo toho hodně dlouhá "slátanina", ve které je někde uprostřed schovám normální odkaz, který musím zkopírovat a otevřít si ho v novém panelu, abych mohl vidět co to je za obrázek ..... ale když dám Reply(odpovědět na téma), tak už se mi v tom příspěvku ukáže to co tam má být = obrázek, ale když odešlu odpověď a vrátí mě to zpátky na ten topic, tak zase vidím tu slátaninu | |
|
| |
Zelená pastelka Admin
Počet příspěvků? : 832 Join date : 30. 09. 08
| Předmět: Re: problém s externími obrázky, ... Wed Dec 31, 2008 9:11 pm | |
| Může být dočasná chyba, problém někde v nastavení prohlížeče, problém prohlížeče, problém mezi prohlížečem a operačním systémem, problém ze strany poskytovatele.Někteří se potýkají s problémem Mozilla Firefox versus Windows Vista. | |
|
| |
T.Sukenik
| Předmět: Re: problém s externími obrázky, ... Wed Dec 31, 2008 10:46 pm | |
| hmm tak je to problém prohlížeče, ale budu s tím muset žít, protože přestupovat z Mozilly zpátky na IE se mi zrovna 2x nechce Děkuji za radu | |
|
| |
Zelená pastelka Admin
| Předmět: Re: problém s externími obrázky, ... Wed Dec 31, 2008 10:53 pm | |
| Proč na IE? Je více dobrých prohlížečů, já používám Operu, pak i Maxthon nebo Google Chrome. | |
|
| |
T.Sukenik
| Předmět: Re: problém s externími obrázky, ... Wed Dec 31, 2008 11:40 pm | |
| Protože mám jen Mozillu a IE a jsem už na mozillu celkem zvyklej, takže to nechci moc měnit | |
|
| |
Zelená pastelka Admin
| Předmět: Re: problém s externími obrázky, ... Thu Jan 01, 2009 10:27 am | |
| | |
|
| |
dj.trance
Počet příspěvků? : 562 Join date : 29. 09. 07 Age : 39 Location : Domažlice
| Předmět: Re: problém s externími obrázky, ... Fri Jan 02, 2009 12:44 pm | |
| Mám stejnej problém a to mám IE | |
|
| |
Zelená pastelka Admin
| Předmět: Re: problém s externími obrázky, ... Fri Jan 02, 2009 1:31 pm | |
| U mě to jede v pohodě Windows XP SP2 - prohlížeče Opera 9.62, Google Chrome, Mozilla Firefox 3.0.5, IE 6.0.2. Nehráli jste si s nastavením popřípadě nechytli něco? | |
|
| |
T.Sukenik
| Předmět: Re: problém s externími obrázky, ... Fri Jan 02, 2009 10:50 pm | |
| - Jaja napsal:
- U mě to jede v pohodě Windows XP SP2 - prohlížeče Opera 9.62, Google Chrome, Mozilla Firefox 3.0.5, IE 6.0.2. Nehráli jste si s nastavením popřípadě nechytli něco?
hmm divné: mám Windows XP SP3 (donedávna jsem měl 2 a na ní to dělalo to samé) prohlížeč Mozilla Firefox 3.0.3 a IE 7.0.5730.11 na mozille to nejde a na IE to normálně funguje (používám, ale jenom mozzilu) s nastavením mozzily jsem nic nedělal a i kdyby jo, tak na cizím počítači mi to taky nešlo a tam určitě nastavení neměnili nechytli?? myslíš virus?? to určitě ne | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: problém s externími obrázky, ... | |
| |
|
| |
| problém s externími obrázky, ... | |
|