Mp3
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Mp3

Sháníš nějakou mp3, kterou za boha nemůžeš najít?? Napiš si o ní, nebo pokcejte s ostatníma o hudbě

PříjemPříjem  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  Přihlášení  

Prosím o pomoc

Goto down 
4 posters
AutorZpráva
Fanonymous
Admin
Admin
Fanonymous

Počet příspěvků? : 503

Prosím o pomoc Empty
PříspěvekPředmět: Prosím o pomoc   Prosím o pomoc EmptySun Dec 28, 2008 6:29 pm

Ahojky,moc bych chtěl poprosit,jestli by jste mi neporadili nebo nemáte klíč k Nero 9,nebo který program v češtině je dobrý na vypalování CD,DVD atd. a je zdarma ke stažení(na slunečnici je klíč k Nero 9,ale nefunkční) no a ještě bych moc chtěl požádat o nějaký vzájemný video konvert v češtině na více formátů (divx,avi,dvd,mp4,3gp... atd)

Moc děkuji za rady a pomoc

sunny
Návrat nahoru Goto down
Zelená pastelka
Admin
Admin
Zelená pastelka

Počet příspěvků? : 832

Prosím o pomoc Empty
PříspěvekPředmět: Re: Prosím o pomoc   Prosím o pomoc EmptySun Dec 28, 2008 6:35 pm

Proč si nestáhneš starší verzi Nera?
Návrat nahoru Goto down
Fanonymous
Admin
Admin
Fanonymous

Prosím o pomoc Empty
PříspěvekPředmět: Re: Prosím o pomoc   Prosím o pomoc EmptySun Dec 28, 2008 6:40 pm

Já mám CD Nero 6,jsem si ho i aktualizoval,ale nějak zlobí. Na Slunecnici je jen Nero 9,teda alespoň nic jiného mi to neukázalo a to je trial verze a je potřeba klíčto samé je na Stahuj. Potřebuju toho hodně vypálit a nic mi nejde scratch
Návrat nahoru Goto down
T.Sukenik

T.Sukenik

Počet příspěvků? : 483

Prosím o pomoc Empty
PříspěvekPředmět: Re: Prosím o pomoc   Prosím o pomoc EmptyMon Dec 29, 2008 9:06 am

zkus tohle Wink
citace :
http://www.serialcoded.com/serials/Nero_9
Návrat nahoru Goto down
Fanonymous
Admin
Admin
Fanonymous

Prosím o pomoc Empty
PříspěvekPředmět: Re: Prosím o pomoc   Prosím o pomoc EmptyTue Dec 30, 2008 12:46 pm

Děkuji moc všem zůčastněným. Nero 9 šlape,ale jen Express,StartSmart nejde spustit,ale alespoň to. 7 nefunguje a v 8 je Trojský koníček Smile Hlavně,že mohu smažit. Ještě jednou děkuji sunny
Návrat nahoru Goto down
T.Sukenik

T.Sukenik

Prosím o pomoc Empty
PříspěvekPředmět: Re: Prosím o pomoc   Prosím o pomoc EmptyTue Dec 30, 2008 2:17 pm

já mám Nero 8 a docela dost mě štve No
vždy jak chci něco vypalovat, tak si nastavím nejrychlejší rychlost vypalování, ale jak začne vypalovat, tak se ta rychlost změní na 1x - 1,5x a to je minimální rychlost, tak se to vypaluje nekonečně dlouho
ještě že nevypaluju nijak často, ale celkem mě to štve (poohlídnu se asi po jiné verzi)
Návrat nahoru Goto down
Nicketh

Nicketh

Počet příspěvků? : 331

Prosím o pomoc Empty
PříspěvekPředmět: Re: Prosím o pomoc   Prosím o pomoc EmptyTue Dec 30, 2008 3:38 pm

Já vypaluju přes Ashampoo Burning Studio 2007 a nemůžu si stěžovat. flower
Návrat nahoru Goto down
Fanonymous
Admin
Admin
Fanonymous

Prosím o pomoc Empty
PříspěvekPředmět: Re: Prosím o pomoc   Prosím o pomoc EmptyWed Dec 31, 2008 6:07 pm

Nero 9 je super na Vistách a na XP je to trošku problamatičtější,ale zatím šlape. Ashampoo jsem zkoušel,ale nějak to nešlo,nebo s tím asi neumím,každopádně jsem vděčný za pomoc Jáje a T.Sukenikovi za klíče sunny
Návrat nahoru Goto down
T.Sukenik

T.Sukenik

Prosím o pomoc Empty
PříspěvekPředmět: Re: Prosím o pomoc   Prosím o pomoc EmptyWed Dec 31, 2008 6:57 pm

Nicketh napsal:
Já vypaluju přes Ashampoo Burning Studio 2007 a nemůžu si stěžovat. flower
to ještě možná vyzkouším, uvidím
od Ashampoo mám totiž Magical Defrag(moc nepoužívám) a WinOptimizer, který šlape úplně bez problému Smile nemůžu si na něj stěžovat

Fany: nemáš za co Wink
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

Prosím o pomoc Empty
PříspěvekPředmět: Re: Prosím o pomoc   Prosím o pomoc Empty

Návrat nahoru Goto down

Prosím o pomoc
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Pomoc s ICQ

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru