| Prosím o pomoc | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Fanonymous Admin
Počet příspěvků? : 503 Join date : 21. 10. 07 Location : One place in the universe
| Předmět: Prosím o pomoc Sun Dec 28, 2008 6:29 pm | |
| Ahojky,moc bych chtěl poprosit,jestli by jste mi neporadili nebo nemáte klíč k Nero 9,nebo který program v češtině je dobrý na vypalování CD,DVD atd. a je zdarma ke stažení(na slunečnici je klíč k Nero 9,ale nefunkční) no a ještě bych moc chtěl požádat o nějaký vzájemný video konvert v češtině na více formátů (divx,avi,dvd,mp4,3gp... atd) Moc děkuji za rady a pomoc | |
|
| |
Zelená pastelka Admin
Počet příspěvků? : 832 Join date : 30. 09. 08
| Předmět: Re: Prosím o pomoc Sun Dec 28, 2008 6:35 pm | |
| Proč si nestáhneš starší verzi Nera? | |
|
| |
Fanonymous Admin
Počet příspěvků? : 503 Join date : 21. 10. 07 Location : One place in the universe
| Předmět: Re: Prosím o pomoc Sun Dec 28, 2008 6:40 pm | |
| Já mám CD Nero 6,jsem si ho i aktualizoval,ale nějak zlobí. Na Slunecnici je jen Nero 9,teda alespoň nic jiného mi to neukázalo a to je trial verze a je potřeba klíčto samé je na Stahuj. Potřebuju toho hodně vypálit a nic mi nejde | |
|
| |
T.Sukenik
Počet příspěvků? : 483 Join date : 28. 09. 07 Location : Karviná
| Předmět: Re: Prosím o pomoc Mon Dec 29, 2008 9:06 am | |
| zkus tohle - citace :
- http://www.serialcoded.com/serials/Nero_9
| |
|
| |
Fanonymous Admin
| Předmět: Re: Prosím o pomoc Tue Dec 30, 2008 12:46 pm | |
| Děkuji moc všem zůčastněným. Nero 9 šlape,ale jen Express,StartSmart nejde spustit,ale alespoň to. 7 nefunguje a v 8 je Trojský koníček Hlavně,že mohu smažit. Ještě jednou děkuji | |
|
| |
T.Sukenik
| Předmět: Re: Prosím o pomoc Tue Dec 30, 2008 2:17 pm | |
| já mám Nero 8 a docela dost mě štve vždy jak chci něco vypalovat, tak si nastavím nejrychlejší rychlost vypalování, ale jak začne vypalovat, tak se ta rychlost změní na 1x - 1,5x a to je minimální rychlost, tak se to vypaluje nekonečně dlouho ještě že nevypaluju nijak často, ale celkem mě to štve (poohlídnu se asi po jiné verzi) | |
|
| |
Nicketh
Počet příspěvků? : 331 Join date : 28. 09. 07 Age : 38 Location : Moravskoslezský kraj
| Předmět: Re: Prosím o pomoc Tue Dec 30, 2008 3:38 pm | |
| Já vypaluju přes Ashampoo Burning Studio 2007 a nemůžu si stěžovat. | |
|
| |
Fanonymous Admin
| Předmět: Re: Prosím o pomoc Wed Dec 31, 2008 6:07 pm | |
| Nero 9 je super na Vistách a na XP je to trošku problamatičtější,ale zatím šlape. Ashampoo jsem zkoušel,ale nějak to nešlo,nebo s tím asi neumím,každopádně jsem vděčný za pomoc Jáje a T.Sukenikovi za klíče | |
|
| |
T.Sukenik
| Předmět: Re: Prosím o pomoc Wed Dec 31, 2008 6:57 pm | |
| - Nicketh napsal:
- Já vypaluju přes Ashampoo Burning Studio 2007 a nemůžu si stěžovat.
to ještě možná vyzkouším, uvidím od Ashampoo mám totiž Magical Defrag(moc nepoužívám) a WinOptimizer, který šlape úplně bez problému nemůžu si na něj stěžovat Fany: nemáš za co | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Prosím o pomoc | |
| |
|
| |
| Prosím o pomoc | |
|