| Mp3 Sháníš nějakou mp3, kterou za boha nemůžeš najít?? Napiš si o ní, nebo pokcejte s ostatníma o hudbě |
|
| Smutek | |
| | Autor | Zpráva |
---|
Fanonymous Admin
Počet příspěvků? : 503 Join date : 21. 10. 07 Location : One place in the universe
| Předmět: Smutek Sat Dec 20, 2008 12:20 am | |
| | |
| | | dj.trance
Počet příspěvků? : 562 Join date : 29. 09. 07 Age : 39 Location : Domažlice
| Předmět: Re: Smutek Sat Dec 20, 2008 1:12 am | |
| tak to je mi líto, zažil jsem něco podobnýho před 4 roky. Co se ale týká písničky, tak mě moc nic nenapadá, jen mě teď napadlo NIghtwish - Sleeping sun, nevim o čem je, protože anglicky neumím, ale vyvolává ve mě silný emoce | |
| | | Fanonymous Admin
Počet příspěvků? : 503 Join date : 21. 10. 07 Location : One place in the universe
| Předmět: Re: Smutek Sat Dec 20, 2008 1:28 am | |
| - dj.trance napsal:
- tak to je mi líto, zažil jsem něco podobnýho před 4 roky. Co se ale týká písničky, tak mě moc nic nenapadá, jen mě teď napadlo NIghtwish - Sleeping sun, nevim o čem je, protože anglicky neumím, ale vyvolává ve mě silný emoce
Děkuji Ti moc,je sice pěkná,ale to není ončo... | |
| | | K@TTom
Počet příspěvků? : 263 Join date : 28. 09. 07 Age : 33 Location : Doma
| Předmět: Re: Smutek Sun Dec 21, 2008 1:55 am | |
| Mark'Oh - When the children cry Metallica - Nothing else matthers Evanescence - My Immortal
jsou to spíš takový pomalejší, jinak přeju upřímnou soustrast a jen tak mimochodem, jakýho máte psa? | |
| | | dj.trance
Počet příspěvků? : 562 Join date : 29. 09. 07 Age : 39 Location : Domažlice
| Předmět: Re: Smutek Sun Dec 21, 2008 12:52 pm | |
| K@ttom: no tak ta od Marka Oh mi pomálá teda moc nepřijde, to spíš její originál | |
| | | Fanonymous Admin
| Předmět: Re: Smutek Sun Dec 21, 2008 1:20 pm | |
| - K@TTom napsal:
- Mark'Oh - When the children cry
Metallica - Nothing else matthers Evanescence - My Immortal
jsou to spíš takový pomalejší, jinak přeju upřímnou soustrast a jen tak mimochodem, jakýho máte psa? Děkuji moc za tipy... Vykat si nebudeme,ju Máme stříbrného knírače,16ti letý,takže je to "dědek",ale stejně... | |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: Smutek | |
| |
| | | | Smutek | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |
|