Fanonymous Admin
Počet příspěvků? : 503 Join date : 21. 10. 07 Location : One place in the universe
| Předmět: Re: poraďte film Fri Jan 30, 2009 7:25 pm | |
| - Jaja napsal:
- Requiem za sen - ten jsem viděla
V Bruggách - tento ne
Trpaslík - ale nezná (já znám, ale také znám dost lidí, kteří tento seriál neznají).
A když už jsme u seriálů tak mě: SG1, Star Trek, Haló haló, Jistě pane ministře, Jistě pane premiére, Červený trpaslík, Simpsonovi, Taková normální rodinka Mrkni na něj,vypadá ze začátku nezáživně,ale kompletně se na to dá koukat. Jestli neseženeš-upnu. Seriály co píšeš-OK | |
|
Fanonymous Admin
Počet příspěvků? : 503 Join date : 21. 10. 07 Location : One place in the universe
| Předmět: Re: poraďte film Fri Jan 30, 2009 7:29 pm | |
| Četl jsem recenze na OKO JESTŘÁBA. mohlo by to možná být dobrý,ale nenašel jsem ho. Teď někdy vyšlo na DVD,tak je to otázka času... | |
|
T.Sukenik
Počet příspěvků? : 483 Join date : 28. 09. 07 Location : Karviná
| Předmět: Re: poraďte film Fri Jan 30, 2009 9:17 pm | |
| seriály : The IT Crowd(komediální sitcom), Kyle XY(můj oblíbený seriál), Supernatural a Smallville(Sci-Fi seriály), Dexter, nebo animovaný Death Note(nejlepší anime), South Park | |
|
der.brun
Počet příspěvků? : 28 Join date : 26. 01. 09 Location : Pardubický kraj
| Předmět: Re: poraďte film Sat Jan 31, 2009 5:58 pm | |
| - T.Sukenik napsal:
- seriály : The IT Crowd(komediální sitcom), Kyle XY(můj oblíbený seriál), Supernatural a Smallville(Sci-Fi seriály), Dexter, nebo animovaný Death Note(nejlepší anime), South Park
Nemáš nahodou Partičku IT 3 serii ? Co jsem čet měla už vyjit. | |
|
T.Sukenik
Počet příspěvků? : 483 Join date : 28. 09. 07 Location : Karviná
| Předmět: Re: poraďte film Sat Jan 31, 2009 8:01 pm | |
| - der.brun napsal:
- Nemáš nahodou Partičku IT 3 serii ? Co jsem čet měla už vyjit.
tady můžeš koukat online stejně i na jiné seriály - citace :
- http://www.harosdefalco.webgarden.cz/it-crowd
| |
|
janhorr
Počet příspěvků? : 34 Join date : 28. 09. 07 Age : 33
| Předmět: Re: poraďte film Tue Feb 10, 2009 5:53 pm | |
| já vám všem doporučuju film Nevyhrožuj , Bláznivou školu(high scholl high) , a hele kámo kdo tu vaří | |
|
Zelená pastelka Admin
Počet příspěvků? : 832 Join date : 30. 09. 08
| Předmět: Re: poraďte film Mon Aug 24, 2009 1:44 pm | |
| Život je krásný (1997) Ti druzí Kmotr I Parfém: Příběh vraha Psycho (1960, 1998) Lolita (1997) Sweeney Todd: Ďábelský holič z Fleet Street Mlha (2007) Želary Good Bye Lenin! Tajemství hradu v Karpatech | |
|
Sponsored content
| Předmět: Re: poraďte film | |
| |
|