Mp3
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Mp3

Sháníš nějakou mp3, kterou za boha nemůžeš najít?? Napiš si o ní, nebo pokcejte s ostatníma o hudbě

PříjemPříjem  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  Přihlášení  

dilema (diktafon + telefon, nebo oboje v jednom)

Goto down 
4 posters
AutorZpráva
dj.trance

dj.trance

Počet příspěvků? : 562

dilema (diktafon + telefon, nebo oboje v jednom) Empty
PříspěvekPředmět: dilema (diktafon + telefon, nebo oboje v jednom)   dilema (diktafon + telefon, nebo oboje v jednom) EmptyThu Dec 11, 2008 2:41 pm

Mám takové dilema:

Rád bych si pořídil nový mobil a také diktafon (např. k nahrávání přednášek na vysoké). Jenže se v tom vůbec neorientuju (už ani v mobilech, tudíž netuším jestli už je KVALITNÍ záznam hlasu součástí mobilních telefonů), a nebo jestli kvůli kvalitnímu záznamu se vyplatí pořídit si diktafon samostatný....

moje požadavky:
DIKTAFON - aby záznam byl kvalitní (tím nemyslím extra super ultra kvalita, ale aby tomu bylo slušně rozumět, např. záznam z těch přednášek)

MOBIL - kvalitní fotoaparát (nevím přesně kolik Mpx je považováno za kvalitní, na digitálním fotoaparátu Olympus mám 3.2 (4 roky starý) a to by mě bohatě stačilo) + záznam videa (opět nemyslím nějaké hodinové záběry, ale spíš takové momentky, aby to prostě nebylo rozmazané), jinak mp3 přehrávač mám, takže to nevyžaduji...

a co se týče ceny, tak čím nižší, tím lepší...za diktafon bych chtěl dát maximálně 2000 Kč, za telefon tak 4 000 kč...pokud by bylo nějaký řešení 2 v 1, bylo by to naprosto ideální Very Happy

dík za tipy
Návrat nahoru Goto down
Fanonymous
Admin
Admin
Fanonymous

Počet příspěvků? : 503

PříspěvekPředmět: Re: dilema (diktafon + telefon, nebo oboje v jednom)   dilema (diktafon + telefon, nebo oboje v jednom) EmptyMon Dec 15, 2008 5:38 pm

Mno člověče,to je těžký poradit,když je trh přesycen telefony a jde to stále kupředu,nicméně nikdy jsem u telefonu neviděl parametry nahrávání (novější telefony to mají ve standartu),snad jen v jakém formátu se nahrávky ukládají (amr,aac...) Mám SE K800i a nemohu si na něj stěžovat,i když nemá všechno,co bych chtěl,ale 3,2 Mpx foťák dělá nádherné fotky díky i xenonovému blesku. Po vánocích si udělám radost a pořídím si mého momentálního favorita a to THC Touch Pro. Podívej se na Mobility na recenze a přejí šťastnou ruku při výběru... sunny
Návrat nahoru Goto down
T.Sukenik

T.Sukenik

Počet příspěvků? : 483

PříspěvekPředmět: Re: dilema (diktafon + telefon, nebo oboje v jednom)   dilema (diktafon + telefon, nebo oboje v jednom) EmptyMon Dec 15, 2008 6:06 pm

dj.trance: jestli chceš opravdu kvalitní záznam zvuku, tak bych ti asi poradil diktafon, jelikož záznam zvuku na mobilu není zas taký kvalitní(můj názor), jsou mobily, které mají i diktafón na vysoké úrovni, ale jejich cena vysoce přesahuje tvůj limit

Fany: já mám teď HTC Touch Dual.... a jako minulý věrný uživatel SE(měl jsem Z710i) musím říct, že mě HTCčko moc nenadchlo, dotykový displej ano ten se ovládá snadno, ale některé funkce mi tam chybí a hodně věcí tam je celkem zbytečně
kdybych to měl srhnout, tak bych SE bral z5 s otevřenou náručí
Návrat nahoru Goto down
dj.trance

dj.trance

PříspěvekPředmět: Re: dilema (diktafon + telefon, nebo oboje v jednom)   dilema (diktafon + telefon, nebo oboje v jednom) EmptyMon Dec 15, 2008 6:44 pm

Fany:

Ten tvůj SE nevypadá vůbec špatně. I cenově se vejde do mýho limitu Very Happy Můžu se ještě zeptat jak kvalitní je to video, jak dlouho se dá natáčet, a v jakým formátu se ukládá a jestli to jde pak přetáhnout do počítače, popřípadě převést to do nějakýho jinýho programu (.avi, .mpg) ? dík

a ještě k tomu xenonovému blesku. V těchto věcech se moc nevyznám, znamená to, že blesk je stejný jako u dig.fotoaparátů (tzn. že to bleskne) a nebo je to ten typ (jak vidím u mobilů kamarádů), že se jen rozsvítí světlo a nebleskne to?

sorry za amatérský dotazy, ale vážně se v těchto vymoženostech moderní doby moc neorientuju Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Fanonymous
Admin
Admin
Fanonymous

PříspěvekPředmět: Re: dilema (diktafon + telefon, nebo oboje v jednom)   dilema (diktafon + telefon, nebo oboje v jednom) EmptyMon Dec 15, 2008 7:53 pm

To je v poho,jen se ptej... No video dělá ve formátu 3gp,zvukový kodek je v amr,má stabilizátor obrazu atd. Mám gigovou kartu,sice plnou,ale mám tam spousty mp3ojek (asi 283 souborů),280 fotek a 34 videí v nejvyšší kvalitě atd,,ale karta se dá dokoupit a není nijak drahá. Když vyšel na trh,což je asi 2 roky,tak byl právě jediný s xenonovým bleskem,což je opravdu blesk,nikoli přisvícení. To je super. Mám ho od začátku a za ty dva roky žádný problém,akorát mě teď začal zlobit joystik,ale to je opravitelné. Dá se do něj stáhnout spousta aplikací atd. a vše jde do compu přes kabel (součást balení),nebo přes BT. Škoda jen,že nemá WI-FI,ale na to mám už laptopa. Myslím,že neprohloupíš,pokud si ho pořídíš. Přes net se dá sehnat i za velmi solidní cenu,popř. koupit na Aukru.Ve srovnání s jinými telefony této třídy nemá konkurenta. Když nepočítám první můj tlfon (Dancal),tak jsem léta střídal jen Nokie a po zkušenosti i s cenou je SE lepší... No je to jen můj názor...

Jestli chceš,mrkni sem
http://www.sonyericsson.com/cws/products/mobilephones/overview/k800i?lc=cs&cc=cz
Návrat nahoru Goto down
dj.trance

dj.trance

PříspěvekPředmět: Re: dilema (diktafon + telefon, nebo oboje v jednom)   dilema (diktafon + telefon, nebo oboje v jednom) EmptyMon Dec 15, 2008 9:21 pm

Dík moc za info....

ještě snad bych se chtěl zeptat jestli si všechen software musíš nahrát do telefonu sám (četl jsem že součásti balení je CD) ? S tím zatim taky nemám žádný zkušenosti..

protože od doby, co začaly mobilní telefony, mám zatím třetí Very Happy
(Nokia 5110 -> Nokia 3310 -> Sonny ericsson T630 (ten mám doteď už 4 roky) a tam se ještě nic nahrávat nemuselo)
Návrat nahoru Goto down
Fanonymous
Admin
Admin
Fanonymous

PříspěvekPředmět: Re: dilema (diktafon + telefon, nebo oboje v jednom)   dilema (diktafon + telefon, nebo oboje v jednom) EmptyMon Dec 15, 2008 9:29 pm

To je instalační CD pro komunikaci telefonu s počítačem a jeho synchronizaci. Je v češtině,tak tě navede co a jak,neboj ničeho. Kdyby něco,rád pomohu,budu-li vědět... sunny
Návrat nahoru Goto down
Fanonymous
Admin
Admin
Fanonymous

PříspěvekPředmět: Re: dilema (diktafon + telefon, nebo oboje v jednom)   dilema (diktafon + telefon, nebo oboje v jednom) EmptyMon Dec 15, 2008 9:37 pm

Pomoc... drunken

http://www.k800i.eu/
http://www.k800i.euweb.cz/
Návrat nahoru Goto down
dj.trance

dj.trance

PříspěvekPředmět: Re: dilema (diktafon + telefon, nebo oboje v jednom)   dilema (diktafon + telefon, nebo oboje v jednom) EmptyTue Dec 16, 2008 2:58 pm

díky díky díky

ale přece jen bych měl ještě jeden dotaz, teď jsem ho zkouknul na jedné straně z boku...jak je tam ten kryt na ten foťák, jak je to pevný? Protože jsem zvyklej nosit mobil v kapse, tak aby se mi to neurvalo Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Fanonymous
Admin
Admin
Fanonymous

PříspěvekPředmět: Re: dilema (diktafon + telefon, nebo oboje v jednom)   dilema (diktafon + telefon, nebo oboje v jednom) EmptyTue Dec 16, 2008 3:36 pm

To se vůbec neboj,je to skvělá vychytávka,kryt je kovový a stále plně funkční... jocolor
Návrat nahoru Goto down
__Kááátííí

__Kááátííí

Počet příspěvků? : 259

PříspěvekPředmět: Re: dilema (diktafon + telefon, nebo oboje v jednom)   dilema (diktafon + telefon, nebo oboje v jednom) EmptyThu Dec 18, 2008 9:21 pm

Taky sem chtěla napsat SE, sou to teď jedny z nej... Ty fotaky a videa sou celkem kvalitní... Mikrofony jsou v dostačující kvalitě. Sama ho mam, nemůžu si na nicstěžovat. Mam sice SE k750i, ale přežije všechno, což je u mě co říct affraid lol!
Návrat nahoru Goto down
dj.trance

dj.trance

PříspěvekPředmět: Re: dilema (diktafon + telefon, nebo oboje v jednom)   dilema (diktafon + telefon, nebo oboje v jednom) EmptyThu Feb 05, 2009 5:43 pm

Fany: ahoj, měl bych na tebe dotaz ohledně toho K800i...okamžitě, jakmile přestanu s telefonem pracovat, tak mi zmizí displej a musím ho zas nějakým tlačítkem aktivovat..docela mě to vytáčí...třeba píšu zprávu, chvíli kouknu jinam a už zas musím aktivovat displej....jde to někde nastavit, za jak dlouho se má displej vypnout??? dík
Návrat nahoru Goto down
Fanonymous
Admin
Admin
Fanonymous

PříspěvekPředmět: Re: dilema (diktafon + telefon, nebo oboje v jednom)   dilema (diktafon + telefon, nebo oboje v jednom) EmptyThu Feb 05, 2009 5:59 pm

dj.trance napsal:
Fany: ahoj, měl bych na tebe dotaz ohledně toho K800i...okamžitě, jakmile přestanu s telefonem pracovat, tak mi zmizí displej a musím ho zas nějakým tlačítkem aktivovat..docela mě to vytáčí...třeba píšu zprávu, chvíli kouknu jinam a už zas musím aktivovat displej....jde to někde nastavit, za jak dlouho se má displej vypnout??? dík

Ahojky,tak to bohužel nejde,vadilo mi to,ale zvykl jsem si....Nokii to nedělají. Maximálně si nastav delší prodlevu v automatickém zamknutí kláves.
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: dilema (diktafon + telefon, nebo oboje v jednom)   dilema (diktafon + telefon, nebo oboje v jednom) Empty

Návrat nahoru Goto down

dilema (diktafon + telefon, nebo oboje v jednom)
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Mp3 :: Chat-
Přejdi na: