Mp3
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Mp3

Sháníš nějakou mp3, kterou za boha nemůžeš najít?? Napiš si o ní, nebo pokcejte s ostatníma o hudbě

PříjemPříjem  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  Přihlášení  

Převzaté linky

Goto down 
5 posters
AutorZpráva
Rubi21

Počet příspěvků? : 188

Převzaté linky Empty
PříspěvekPředmět: Převzaté linky   Převzaté linky EmptySun Sep 30, 2007 8:56 pm

Ahoj...teda nevím jak vy ale já se na tom či onom foru zaslíbila, že nikdy nebudu vynášet linky na cizí fora . A protože tohle je forum, tak by si každý měl hezky rozmyslet zda sem umístí převzatý cizí link ... jako respektování by se mělo založit pravidlo, že se převzaté linky budou posílat na PM (soukromou zprávu) či email... nikomu svůj názor nevnucuji, ale mělo by to tak být study
Návrat nahoru Goto down
Nicketh

Nicketh

Počet příspěvků? : 331

Převzaté linky Empty
PříspěvekPředmět: Re: Převzaté linky   Převzaté linky EmptySun Sep 30, 2007 8:58 pm

Rubi21 napsal:
Ahoj...teda nevím jak vy ale já se na tom či onom foru zaslíbila, že nikdy nebudu vynášet linky na cizí fora . A protože tohle je forum, tak by si každý měl hezky rozmyslet zda sem umístí převzatý cizí link ... jako respektování by se mělo založit pravidlo, že se převzaté linky budou posílat na PM (soukromou zprávu) či email... nikomu svůj názor nevnucuji, ale mělo by to tak být study

Já s tebou souhlasím, záleží ale, jak se k tomu budou stavět i ostatní. Já se přizpůsobím.
Návrat nahoru Goto down
Avari
Admin
Admin
Avari

Počet příspěvků? : 200

Převzaté linky Empty
PříspěvekPředmět: Re: Převzaté linky   Převzaté linky EmptySun Sep 30, 2007 9:03 pm

Rubi21 napsal:
No já sem se s timhle pravdilem na žádném foru ještě nesetkala... Podíváme se na názor ostatních, většině se pak přizpůsobíme
Návrat nahoru Goto down
https://freemp3.forumczech.com
Jandy

Jandy

Počet příspěvků? : 30

Převzaté linky Empty
PříspěvekPředmět: Re: Převzaté linky   Převzaté linky EmptySat Oct 13, 2007 11:02 pm

Rubi21 napsal:

Ano tohle znám ale řek bych že se to je malá praděpodobnost že to někdo zjistí že zrovna ty nebo někdo jinej sem dal ty linky Wink
Návrat nahoru Goto down
http://www.games-pc.info - be under Construction
lukasagent

lukasagent

Počet příspěvků? : 66

Převzaté linky Empty
PříspěvekPředmět: Re: Převzaté linky   Převzaté linky EmptySat Oct 13, 2007 11:04 pm

Avari napsal:
Rubi21 napsal:
No já sem se s timhle pravdilem na žádném foru ještě nesetkala... Podíváme se na názor ostatních, většině se pak přizpůsobíme
Tyto pravidla jsou téměř všude..vyjimkou jsou lide.cz, ale dělal jsem moderatora na jptuningu.net a tam se to trestalo napomenutí, a pak rovnou ban. Myslím že zde by to nebylo špatné zavíct také, ale nemůžu zas soudit pač jptuning je o něčem jiném
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

Převzaté linky Empty
PříspěvekPředmět: Re: Převzaté linky   Převzaté linky Empty

Návrat nahoru Goto down

Převzaté linky
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Mp3 :: About Forum-
Přejdi na: