| Mp3 Sháníš nějakou mp3, kterou za boha nemůžeš najít?? Napiš si o ní, nebo pokcejte s ostatníma o hudbě |
|
| Převzaté linky | |
| | Autor | Zpráva |
---|
Rubi21
Počet příspěvků? : 188 Join date : 30. 09. 07
| Předmět: Převzaté linky Sun Sep 30, 2007 8:56 pm | |
| Ahoj...teda nevím jak vy ale já se na tom či onom foru zaslíbila, že nikdy nebudu vynášet linky na cizí fora . A protože tohle je forum, tak by si každý měl hezky rozmyslet zda sem umístí převzatý cizí link ... jako respektování by se mělo založit pravidlo, že se převzaté linky budou posílat na PM (soukromou zprávu) či email... nikomu svůj názor nevnucuji, ale mělo by to tak být | |
| | | Nicketh
Počet příspěvků? : 331 Join date : 28. 09. 07 Age : 38 Location : Moravskoslezský kraj
| Předmět: Re: Převzaté linky Sun Sep 30, 2007 8:58 pm | |
| - Rubi21 napsal:
- Ahoj...teda nevím jak vy ale já se na tom či onom foru zaslíbila, že nikdy nebudu vynášet linky na cizí fora . A protože tohle je forum, tak by si každý měl hezky rozmyslet zda sem umístí převzatý cizí link ... jako respektování by se mělo založit pravidlo, že se převzaté linky budou posílat na PM (soukromou zprávu) či email... nikomu svůj názor nevnucuji, ale mělo by to tak být
Já s tebou souhlasím, záleží ale, jak se k tomu budou stavět i ostatní. Já se přizpůsobím. | |
| | | Avari Admin
Počet příspěvků? : 200 Join date : 28. 09. 07 Age : 31 Location : ČR
| Předmět: Re: Převzaté linky Sun Sep 30, 2007 9:03 pm | |
| - Rubi21 napsal:
- Ahoj...teda nevím jak vy ale já se na tom či onom foru zaslíbila, že nikdy nebudu vynášet linky na cizí fora . A protože tohle je forum, tak by si každý měl hezky rozmyslet zda sem umístí převzatý cizí link ... jako respektování by se mělo založit pravidlo, že se převzaté linky budou posílat na PM (soukromou zprávu) či email... nikomu svůj názor nevnucuji, ale mělo by to tak být
No já sem se s timhle pravdilem na žádném foru ještě nesetkala... Podíváme se na názor ostatních, většině se pak přizpůsobíme | |
| | | Jandy
Počet příspěvků? : 30 Join date : 01. 10. 07 Age : 34 Location : Pražák
| | | | lukasagent
Počet příspěvků? : 66 Join date : 13. 10. 07 Location : Třebíč
| Předmět: Re: Převzaté linky Sat Oct 13, 2007 11:04 pm | |
| - Avari napsal:
- Rubi21 napsal:
No já sem se s timhle pravdilem na žádném foru ještě nesetkala... Podíváme se na názor ostatních, většině se pak přizpůsobíme Tyto pravidla jsou téměř všude..vyjimkou jsou lide.cz, ale dělal jsem moderatora na jptuningu.net a tam se to trestalo napomenutí, a pak rovnou ban. Myslím že zde by to nebylo špatné zavíct také, ale nemůžu zas soudit pač jptuning je o něčem jiném | |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: Převzaté linky | |
| |
| | | | Převzaté linky | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |
|