Mp3
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Mp3

Sháníš nějakou mp3, kterou za boha nemůžeš najít?? Napiš si o ní, nebo pokcejte s ostatníma o hudbě

PříjemPříjem  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  Přihlášení  

Hitparáda 1.kolo!!!!!!HLASUJTE!

Goto down 
5 posters

Hlasujte!
1.Rihanna-disturbia
Hitparáda 1.kolo!!!!!!HLASUJTE! Vote_lcap0%Hitparáda 1.kolo!!!!!!HLASUJTE! Vote_rcap
 0% [ 0 ]
2.Lady Gaga-just dance
Hitparáda 1.kolo!!!!!!HLASUJTE! Vote_lcap20%Hitparáda 1.kolo!!!!!!HLASUJTE! Vote_rcap
 20% [ 2 ]
3.Niceland-come on
Hitparáda 1.kolo!!!!!!HLASUJTE! Vote_lcap0%Hitparáda 1.kolo!!!!!!HLASUJTE! Vote_rcap
 0% [ 0 ]
4.Duffy-stepping stone
 0% [ 0 ]
5.Marek Ztracený-ztrácíš
Hitparáda 1.kolo!!!!!!HLASUJTE! Vote_lcap30%Hitparáda 1.kolo!!!!!!HLASUJTE! Vote_rcap
 30% [ 3 ]
6.Ewa Farna-boží mlejny melou
Hitparáda 1.kolo!!!!!!HLASUJTE! Vote_lcap10%Hitparáda 1.kolo!!!!!!HLASUJTE! Vote_rcap
 10% [ 1 ]
N1-Gabriella Cilmi-save the lies
Hitparáda 1.kolo!!!!!!HLASUJTE! Vote_lcap10%Hitparáda 1.kolo!!!!!!HLASUJTE! Vote_rcap
 10% [ 1 ]
N2-Flo Rida feat. Timbaland-elevator
 10% [ 1 ]
N3-Tarja Turunen-I walk alone
Hitparáda 1.kolo!!!!!!HLASUJTE! Vote_lcap20%Hitparáda 1.kolo!!!!!!HLASUJTE! Vote_rcap
 20% [ 2 ]
N4(můj tip)-Mig21-venkovan kluk
 0% [ 0 ]
Celkem hlasů : 10

AutorZpráva
cofidis

cofidis

Počet příspěvků? : 122

Hitparáda 1.kolo!!!!!!HLASUJTE! Empty
PříspěvekPředmět: Hitparáda 1.kolo!!!!!!HLASUJTE!   Hitparáda 1.kolo!!!!!!HLASUJTE! EmptyMon Oct 20, 2008 6:05 pm

Vysvětlivky:N-novinka lol! lol!
Návrat nahoru Goto down
http://www.hitparady.estranky.cz
Avari
Admin
Admin
Avari

Počet příspěvků? : 200

PříspěvekPředmět: Re: Hitparáda 1.kolo!!!!!!HLASUJTE!   Hitparáda 1.kolo!!!!!!HLASUJTE! EmptyMon Oct 20, 2008 11:00 pm

Budeš tam dávat i nějaký starší písničky??
Návrat nahoru Goto down
https://freemp3.forumczech.com
lukinnovotny

lukinnovotny

Počet příspěvků? : 316
Location : Du bist aber neugirg!!! Ich heise Heike Sommer und ich bin 18 Jahre alt...

PříspěvekPředmět: Re: Hitparáda 1.kolo!!!!!!HLASUJTE!   Hitparáda 1.kolo!!!!!!HLASUJTE! EmptyMon Oct 20, 2008 11:32 pm

Avari napsal:

Dobrá připomínka, páč polovinu z toho neznám a druhá se mi nelíbí...
Návrat nahoru Goto down
cofidis

cofidis

Počet příspěvků? : 122

PříspěvekPředmět: Re: Hitparáda 1.kolo!!!!!!HLASUJTE!   Hitparáda 1.kolo!!!!!!HLASUJTE! EmptyTue Oct 21, 2008 3:16 pm

lukinnovotny napsal:
Avari napsal:

Dobrá připomínka, páč polovinu z toho neznám a druhá se mi nelíbí...
jo budou tam i starší songy,ale vetsina novejsich
Návrat nahoru Goto down
http://www.hitparady.estranky.cz
__Kááátííí

__Kááátííí

Počet příspěvků? : 259

PříspěvekPředmět: Re: Hitparáda 1.kolo!!!!!!HLASUJTE!   Hitparáda 1.kolo!!!!!!HLASUJTE! EmptyTue Oct 21, 2008 9:13 pm

tarja turunen je novinka? affraid lol!
Návrat nahoru Goto down
dj.trance

dj.trance

Počet příspěvků? : 562

PříspěvekPředmět: Re: Hitparáda 1.kolo!!!!!!HLASUJTE!   Hitparáda 1.kolo!!!!!!HLASUJTE! EmptyWed Oct 22, 2008 12:03 am

no já nevím podle mě to postrádá jakýkoliv smysl, ale když tě to baví Very Happy
Návrat nahoru Goto down
lukinnovotny

lukinnovotny

Počet příspěvků? : 316
Location : Du bist aber neugirg!!! Ich heise Heike Sommer und ich bin 18 Jahre alt...

PříspěvekPředmět: Re: Hitparáda 1.kolo!!!!!!HLASUJTE!   Hitparáda 1.kolo!!!!!!HLASUJTE! EmptyWed Oct 22, 2008 9:02 pm

dj.trance napsal:
no já nevím podle mě to postrádá jakýkoliv smysl, ale když tě to baví Very Happy

Teď mi mluvíš skoro z duše... cheers
Návrat nahoru Goto down
dj.trance

dj.trance

Počet příspěvků? : 562

PříspěvekPředmět: Re: Hitparáda 1.kolo!!!!!!HLASUJTE!   Hitparáda 1.kolo!!!!!!HLASUJTE! EmptyFri Oct 24, 2008 12:15 am

no taky jsem měl takový období kdy jsem si dělal různý žebříčky a hitparády, ještě za dob Twenty 4 seven, Fun Factory, DJ Bobo atd., ale to už mě to dávno pustilo....asi už stárnu cheers Basketball
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Hitparáda 1.kolo!!!!!!HLASUJTE!   Hitparáda 1.kolo!!!!!!HLASUJTE! Empty

Návrat nahoru Goto down

Hitparáda 1.kolo!!!!!!HLASUJTE!
Strana 1 z 1
 Similar topics
-

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Mp3 :: Chat-
Přejdi na: