Mp3
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Mp3

Sháníš nějakou mp3, kterou za boha nemůžeš najít?? Napiš si o ní, nebo pokcejte s ostatníma o hudbě

PříjemPříjem  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  Přihlášení  

upload server

Goto down 
2 posters
AutorZpráva
T.Sukenik

T.Sukenik

Počet příspěvků? : 483

upload server Empty
PříspěvekPředmět: upload server   upload server EmptySun Oct 05, 2008 4:02 pm

Jak už jste možná zjistili tak celkem často uploaduji. Pro mě je to lepší než posílat přes e-mail, který není dost spolehlivý.
A tak se vás chci zeptat, jaký upload server se vám líbí, jelikož uvažuju, že bych přestoupil ze zippyshare na jiný server a hodila by se mi pomoc při rozhodování, kam přejít, nebo možná jestli mám zůstat u zippyshare
Dobrý server by podle mě měl splňovat aspoň tyhle podmínky:
- měl by být samozdřejmě Free (zdarma), takže by i mělo jít neustále stahovat bez omezení
- mělo by se z něj plynule a rychle stahovat
- linky by měli vydržet delší dobu ať se pak nemusí jeden soubor neustále reuploadovat
- měli by být lehce dostupne (že nemusíte projíždět dalšíma 5 stránkama, aby se vám vygeneroval link)
další mě teď nic nenapadá takže prosím napište nějaké servery (a hodilo by se i proč se vám líbí, ale nutnost to není)
Návrat nahoru Goto down
Zelená pastelka
Admin
Admin
Zelená pastelka

Počet příspěvků? : 832

upload server Empty
PříspěvekPředmět: Re: upload server   upload server EmptySun Oct 05, 2008 4:20 pm

kód:
http://www.zshare.net
- nelze si vytvořit účet
- soubor ti smažou, pokud to nidko nestáhne po dobu 60 dnů
- kdysi celkem stabilní, teď nevím, dlouho jsem nestahovala/neuploadovala na tento server

kód:
http://www.mediafire.com/
- lze si vytvořit účet (složku)
- pokud budeš mít vytvořen účet, není lhůta pro vymáz (musíš se ale přihlásit na účet aspoň 1x za 60 dní)
- celkem stabilní

kód:
http://leteckaposta.cz/
- nelze vytvořit účet
- vydrží 30 dní
- stabilní
Návrat nahoru Goto down
T.Sukenik

T.Sukenik

upload server Empty
PříspěvekPředmět: Re: upload server   upload server EmptySun Oct 05, 2008 4:40 pm

díky za odpověď
Zshare odtamtuď někdy stahuju, je to dobrý server, nejsem si jistý jak to tam je s rychlostí uploadu a downloadu, ověřím a uvidím
Mediafire také dobrý server, vlastní složka je výhoda, ale pamatuju si, že když jsem se tam snažil uploadovat před pár měsíci tak mi ta rychlost uploadu dělala divy, ze začátku astronomicky velká rychlost uploadu ale po pár vteřinách mi to začlo hodně rychle klesat až to kleslo na 0 (nebo k 0 nevím jistě), proto jsem to vzdal.... Možná to byla chyba serveru, nevím vyzkouším jestli mi to bude fungovat teď
Leteckaposta hmm ta je dost rychlá a stabilní celkem se zlepšila škoda že tam není vlastní složka

- zatím u mě vede 4shared (uvidíme na jak dlouho), jediné co mi tak trošku vadí je, že link je docela dlouhý takže bych musel používat tinyurl, jinak je na tom stejně jako to co jsi napsala u mediafire (až na to, že na 4shared má každý uživatel "jen" 5 Gb místa)
Návrat nahoru Goto down
T.Sukenik

T.Sukenik

upload server Empty
PříspěvekPředmět: Re: upload server   upload server EmptySun Oct 05, 2008 5:45 pm

tak a je tu další alternativní řešení a to je vlastně takový kompromis, protože je to multiupload server
Rapidspread
je tam možnost vybrat z 12 serverů maximálně 10, takže je velký výběr
servery jsou: zippyshare, zshare, rapidshare, filefactory, mediafire, depositfiles, easy-share, sendspace, megaupload, filefront, uploaded a imageshack
nevýhoda je trošku prodleva než se to upne na některé ty servery, ale jinak myslím dobré řešení
můžete ho otestovat v Jajiném příspěvku Lost Tribe
citace :
https://freemp3.forumczech.com/mp3-f1/lost-tribe-t3519.htm#10891
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

upload server Empty
PříspěvekPředmět: Re: upload server   upload server Empty

Návrat nahoru Goto down

upload server
Strana 1 z 1
 Similar topics
-