Mp3
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Mp3

Sháníš nějakou mp3, kterou za boha nemůžeš najít?? Napiš si o ní, nebo pokcejte s ostatníma o hudbě

PříjemPříjem  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  Přihlášení  

Toydolls - Nellie The Elephant

Goto down 
2 posters
AutorZpráva
lukinnovotny

lukinnovotny

Počet příspěvků? : 316
Location : Du bist aber neugirg!!! Ich heise Heike Sommer und ich bin 18 Jahre alt...

Toydolls - Nellie The Elephant Empty
PříspěvekPředmět: Toydolls - Nellie The Elephant   Toydolls - Nellie The Elephant EmptyFri Oct 12, 2007 8:41 pm

Ahoj, nemáte k týhle písničce akordy? Děkuji
Návrat nahoru Goto down
hribekk
Admin
Admin
hribekk

Počet příspěvků? : 1925

PříspěvekPředmět: Re: Toydolls - Nellie The Elephant   Toydolls - Nellie The Elephant EmptySat Oct 13, 2007 9:12 am

lukinnovotny napsal:
Ahoj, nemáte k týhle písničce akordy? Děkuji

zatím jen noty tady: http://www.bbc.co.uk/northernireland/schools/4_11/potato/pdf/spring2004/pr10.pdf Sad
Návrat nahoru Goto down
lukinnovotny

lukinnovotny

Počet příspěvků? : 316
Location : Du bist aber neugirg!!! Ich heise Heike Sommer und ich bin 18 Jahre alt...

PříspěvekPředmět: Re: Toydolls - Nellie The Elephant   Toydolls - Nellie The Elephant EmptySat Oct 13, 2007 10:50 am

Děkuji, já ale bohužel noty neznám... Já jsem jen amatérský hráč na kytaru... A právě tahle kapela tuhle písničku trochu upravila a mě ty akordy pořád nějak nejdou dát do kupy... Jinak je to boží song!!! Přesto moooooc děkuji za snahu!!!
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Toydolls - Nellie The Elephant   Toydolls - Nellie The Elephant Empty

Návrat nahoru Goto down

Toydolls - Nellie The Elephant
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Mp3 :: Texty-
Přejdi na: