Mp3
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Mp3

Sháníš nějakou mp3, kterou za boha nemůžeš najít?? Napiš si o ní, nebo pokcejte s ostatníma o hudbě

PříjemPříjem  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  Přihlášení  

projekt

Goto down 
2 posters
AutorZpráva
sniperka007

sniperka007

Počet příspěvků? : 144

projekt Empty
PříspěvekPředmět: projekt   projekt EmptySun Mar 16, 2008 2:05 am

Mám zadaný "hudební skupiny (popř. interpreti), jejich image (hlavně jaký oblečení nosí), kdo jejich hudbu poslouchá, jací jsou na jevišti". Koho byste mi poradili,aby se tohle všechno dalo dobře popisovat? KLidně toho napiště víc. cherry
Návrat nahoru Goto down
Zelená kytička
V.I.P
Zelená kytička

Počet příspěvků? : 619

projekt Empty
PříspěvekPředmět: Re: projekt   projekt EmptySun Mar 16, 2008 11:56 am

Já osobně bych psala o tom co sama poslouchám (psala bych z 90% o Apocalyptice) anebo o tom, o čem najdu nejvíc informací (v této době nějaká Emo kapela, jelikož blogů s tímhle stylem a informacemi, stylu oblekání je spousta, i když tento styl nemusím).
Návrat nahoru Goto down
sniperka007

sniperka007

Počet příspěvků? : 144

projekt Empty
PříspěvekPředmět: Re: projekt   projekt EmptySun Mar 16, 2008 3:28 pm

Jana napsal:
Já osobně bych psala o tom co sama poslouchám (psala bych z 90% o Apocalyptice) anebo o tom, o čem najdu nejvíc informací (v této době nějaká Emo kapela, jelikož blogů s tímhle stylem a informacemi, stylu oblekání je spousta, i když tento styl nemusím).
Dík za radu. flower Taky mě napadli ty EMO kapely.Nebo ještě Tokio Hotel. Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

projekt Empty
PříspěvekPředmět: Re: projekt   projekt Empty

Návrat nahoru Goto down

projekt
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Mp3 :: Chat-
Přejdi na: