Mp3
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Mp3

Sháníš nějakou mp3, kterou za boha nemůžeš najít?? Napiš si o ní, nebo pokcejte s ostatníma o hudbě

PříjemPříjem  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  Přihlášení  

imeem.com

Goto down 
5 posters
AutorZpráva
dj.trance

dj.trance

Počet příspěvků? : 562

imeem.com Empty
PříspěvekPředmět: imeem.com   imeem.com EmptySat Mar 08, 2008 5:33 pm

nevím jestli má někdo zde zkušenosti s tímto serverem, ale funguje to tak, že se tam člověk zaregistruje a pak si tam může nahrát písničku z počítače a třeba si jí pak vložit na profil na lide.cz a různě.....

a teď problém:

když si nahraju písničku z počítače, a vložím si jí na profil, tak mě hraje normálně, ale všem ostatním co navštíví můj profil hraje jen 30 sekund, neví někdo proč???
Návrat nahoru Goto down
__Kááátííí

__Kááátííí

Počet příspěvků? : 259

imeem.com Empty
PříspěvekPředmět: Re: imeem.com   imeem.com EmptySat Mar 08, 2008 6:00 pm

dj.trance napsal:
nevím jestli má někdo zde zkušenosti s tímto serverem, ale funguje to tak, že se tam člověk zaregistruje a pak si tam může nahrát písničku z počítače a třeba si jí pak vložit na profil na lide.cz a různě.....

a teď problém:

když si nahraju písničku z počítače, a vložím si jí na profil, tak mě hraje normálně, ale všem ostatním co navštíví můj profil hraje jen 30 sekund, neví někdo proč???
Tak to nvm, ale taky s tim mam problem..nekdo to umi tak, ze kdyz si to da na profil, tak mu to zacne hrat..a me ne..:-( nevíte, co s tim..?
Návrat nahoru Goto down
Zelená kytička
V.I.P
Zelená kytička

Počet příspěvků? : 619

imeem.com Empty
PříspěvekPředmět: Re: imeem.com   imeem.com EmptySat Mar 08, 2008 6:53 pm

dj.trance: Ty ji slyšíš celou, ale ostatní uživatelé 30 sekund a to proto, že umělec nebo vydavatelství neschválilo poslouchání písně v plné délce ostatním uživatelům.

buffy.kata: pokud chceš aby ti to začalo hned hrát, musíš zatrhnout "auto play" nebo je jiný problém?
Návrat nahoru Goto down
hribekk
Admin
Admin
hribekk

Počet příspěvků? : 1925

imeem.com Empty
PříspěvekPředmět: Re: imeem.com   imeem.com EmptySun Mar 09, 2008 12:44 am

Tralala si zpívala napsal:
dj.trance: Ty ji slyšíš celou, ale ostatní uživatelé 30 sekund a to proto, že umělec nebo vydavatelství neschválilo poslouchání písně v plné délce ostatním uživatelům.

buffy.kata: pokud chceš aby ti to začalo hned hrát, musíš zatrhnout "auto play" nebo je jiný problém?

Já mám dotaz. Dá se (a jak?) stáhnout písnička z Imeem.com ? scratch
Návrat nahoru Goto down
ammons

Počet příspěvků? : 104

imeem.com Empty
PříspěvekPředmět: Re: imeem.com   imeem.com EmptySun Mar 09, 2008 1:15 am

hribekk napsal:
Já mám dotaz. Dá se (a jak?) stáhnout písnička z Imeem.com ? scratch
dá se Very Happy akorat tedka maji to stahovani vic zabezpecene (chranene) takze kdyz jsi driv stahl flv soubor tak dneska stahnes jen gif, ktery musis rucne prejmenovat na flv a pak si to treba prekonvertujes do mp3 ... me to funguje, ale jen v IE .. ted jsem zkousel Smile ... no a brzo urcite vyjde i nejaky program, co to bude umet v FF, mozna kdyz se mrknes na google tak jsem tam jeden takovy program co by mozna stal za vyzkouseni videl, nazev uz bohuzel nevim lol!
Návrat nahoru Goto down
hribekk
Admin
Admin
hribekk

Počet příspěvků? : 1925

imeem.com Empty
PříspěvekPředmět: Re: imeem.com   imeem.com EmptySun Mar 09, 2008 1:17 am

díky za tip cheers
Návrat nahoru Goto down
__Kááátííí

__Kááátííí

Počet příspěvků? : 259

imeem.com Empty
PříspěvekPředmět: Re: imeem.com   imeem.com EmptySun Mar 09, 2008 11:30 am

Tralala si zpívala napsal:

Aha, jo díky.sem trdlo drunken Na tydle akce sem antitalent ( ostatně jako na vše... Smile )
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

imeem.com Empty
PříspěvekPředmět: Re: imeem.com   imeem.com Empty

Návrat nahoru Goto down

imeem.com
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» song z Imeem

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Mp3 :: Chat-