| Mp3 Sháníš nějakou mp3, kterou za boha nemůžeš najít?? Napiš si o ní, nebo pokcejte s ostatníma o hudbě |
|
| imeem.com | |
| | Autor | Zpráva |
---|
dj.trance
Počet příspěvků? : 562 Join date : 29. 09. 07 Age : 39 Location : Domažlice
| Předmět: imeem.com Sat Mar 08, 2008 5:33 pm | |
| nevím jestli má někdo zde zkušenosti s tímto serverem, ale funguje to tak, že se tam člověk zaregistruje a pak si tam může nahrát písničku z počítače a třeba si jí pak vložit na profil na lide.cz a různě.....
a teď problém:
když si nahraju písničku z počítače, a vložím si jí na profil, tak mě hraje normálně, ale všem ostatním co navštíví můj profil hraje jen 30 sekund, neví někdo proč??? | |
| | | __Kááátííí
Počet příspěvků? : 259 Join date : 04. 10. 07 Age : 31 Location : Kraslice ( neznáte=D )
| Předmět: Re: imeem.com Sat Mar 08, 2008 6:00 pm | |
| - dj.trance napsal:
- nevím jestli má někdo zde zkušenosti s tímto serverem, ale funguje to tak, že se tam člověk zaregistruje a pak si tam může nahrát písničku z počítače a třeba si jí pak vložit na profil na lide.cz a různě.....
a teď problém:
když si nahraju písničku z počítače, a vložím si jí na profil, tak mě hraje normálně, ale všem ostatním co navštíví můj profil hraje jen 30 sekund, neví někdo proč??? Tak to nvm, ale taky s tim mam problem..nekdo to umi tak, ze kdyz si to da na profil, tak mu to zacne hrat..a me ne..:-( nevíte, co s tim..? | |
| | | Zelená kytička V.I.P
Počet příspěvků? : 619 Join date : 28. 09. 07 Location : nevím kde
| Předmět: Re: imeem.com Sat Mar 08, 2008 6:53 pm | |
| dj.trance: Ty ji slyšíš celou, ale ostatní uživatelé 30 sekund a to proto, že umělec nebo vydavatelství neschválilo poslouchání písně v plné délce ostatním uživatelům.
buffy.kata: pokud chceš aby ti to začalo hned hrát, musíš zatrhnout "auto play" nebo je jiný problém? | |
| | | hribekk Admin
Počet příspěvků? : 1925 Join date : 28. 09. 07 Location : lesy ČR
| Předmět: Re: imeem.com Sun Mar 09, 2008 12:44 am | |
| - Tralala si zpívala napsal:
- dj.trance: Ty ji slyšíš celou, ale ostatní uživatelé 30 sekund a to proto, že umělec nebo vydavatelství neschválilo poslouchání písně v plné délce ostatním uživatelům.
buffy.kata: pokud chceš aby ti to začalo hned hrát, musíš zatrhnout "auto play" nebo je jiný problém? Já mám dotaz. Dá se (a jak?) stáhnout písnička z Imeem.com ? | |
| | | ammons
Počet příspěvků? : 104 Join date : 29. 09. 07
| Předmět: Re: imeem.com Sun Mar 09, 2008 1:15 am | |
| - hribekk napsal:
- Já mám dotaz. Dá se (a jak?) stáhnout písnička z Imeem.com ?
dá se akorat tedka maji to stahovani vic zabezpecene (chranene) takze kdyz jsi driv stahl flv soubor tak dneska stahnes jen gif, ktery musis rucne prejmenovat na flv a pak si to treba prekonvertujes do mp3 ... me to funguje, ale jen v IE .. ted jsem zkousel ... no a brzo urcite vyjde i nejaky program, co to bude umet v FF, mozna kdyz se mrknes na google tak jsem tam jeden takovy program co by mozna stal za vyzkouseni videl, nazev uz bohuzel nevim | |
| | | hribekk Admin
Počet příspěvků? : 1925 Join date : 28. 09. 07 Location : lesy ČR
| Předmět: Re: imeem.com Sun Mar 09, 2008 1:17 am | |
| díky za tip | |
| | | __Kááátííí
Počet příspěvků? : 259 Join date : 04. 10. 07 Age : 31 Location : Kraslice ( neznáte=D )
| Předmět: Re: imeem.com Sun Mar 09, 2008 11:30 am | |
| - Tralala si zpívala napsal:
- dj.trance: Ty ji slyšíš celou, ale ostatní uživatelé 30 sekund a to proto, že umělec nebo vydavatelství neschválilo poslouchání písně v plné délce ostatním uživatelům.
buffy.kata: pokud chceš aby ti to začalo hned hrát, musíš zatrhnout "auto play" nebo je jiný problém? Aha, jo díky.sem trdlo Na tydle akce sem antitalent ( ostatně jako na vše... ) | |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: imeem.com | |
| |
| | | | imeem.com | |
|
Similar topics | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |
|