Mp3
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Mp3

Sháníš nějakou mp3, kterou za boha nemůžeš najít?? Napiš si o ní, nebo pokcejte s ostatníma o hudbě

PříjemPříjem  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  Přihlášení  

programy na stahování

Goto down 
5 posters
AutorZpráva
dj.trance

dj.trance

Počet příspěvků? : 562

programy na stahování Empty
PříspěvekPředmět: programy na stahování   programy na stahování EmptyFri Dec 28, 2007 12:58 pm

používáte tady někdo nějaký programy na stahování, jako třeba DC++, Bearshare atd..... jaký s tím máte zkušenosti, dá se tam sehnat cokoliv? A hrozí nebezpečí v podobě virů?
Návrat nahoru Goto down
janhorr

janhorr

Počet příspěvků? : 34

PříspěvekPředmět: Re: programy na stahování   programy na stahování EmptyFri Dec 28, 2007 1:45 pm

ja pouzivam bittorrent ae myslim se ze nic nejni tak bezpecny aby to nejaky ten vir obcas netahlo ae me se to zatim nestalo Very Happy
Návrat nahoru Goto down
http://www.obrs_julin.wbs.cz
__Kááátííí

__Kááátííí

Počet příspěvků? : 259

PříspěvekPředmět: Re: programy na stahování   programy na stahování EmptyFri Dec 28, 2007 1:54 pm

Bearshare sem mela a byly s tim strasny problemy - vira,spamy..atd
A ten Strong Cd++ sem mela, pak sem si ho znova nahrala a ted ho pouzivam jen obcas...Wink
Návrat nahoru Goto down
dj.trance

dj.trance

Počet příspěvků? : 562

PříspěvekPředmět: Re: programy na stahování   programy na stahování EmptyFri Dec 28, 2007 2:00 pm

a dá se tam najít cokoliv nebo je to hodně omezovaný nějakýma těma slotama atd....
Návrat nahoru Goto down
__Kááátííí

__Kááátííí

Počet příspěvků? : 259

PříspěvekPředmět: Re: programy na stahování   programy na stahování EmptyFri Dec 28, 2007 2:14 pm

většinou najdu, co chci..Ale taky záleží, kolik jim nabídneš ty dat a podle toho se to muze odvíjet... A pro me je jeste problem rychlost...Kdyz nekomu nefachá net a ma to pomalý jak šnek, tak stahuju pisnicku treba i celej den:sleep:
Návrat nahoru Goto down
Rubi21

Počet příspěvků? : 188

PříspěvekPředmět: Re: programy na stahování   programy na stahování EmptyFri Dec 28, 2007 2:21 pm

další a myslím že nejhorší nevýhodou těchto programů na sdílení je to, že když si stahuješ od jednoho uživatele třeba film a máš už staženo třeba 300MB z 600 MB a on se náhle odpojí třeba na měsíc, tak jsi v pytli Neutral Neutral dá se přes to sehnat hromada věcí co třeba jinde ani neseženeš, ale má to svý mouchy, asi jako všechno .... já stahuji jedině přes torrenty a i ty mě někdy dost štvou kvůli rychlosti Mad

Takže pro mě jasně vítězí odkazy jako je rapidshare, megaupload, filefactory a další .... když víš kde hledat a hledáš tak taky najdeš Basketball Basketball
Návrat nahoru Goto down
hribekk
Admin
Admin
hribekk

Počet příspěvků? : 1925

PříspěvekPředmět: Re: programy na stahování   programy na stahování EmptyFri Dec 28, 2007 2:45 pm

dj.trance napsal:
používáte tady někdo nějaký programy na stahování, jako třeba DC++, Bearshare atd..... jaký s tím máte zkušenosti, dá se tam sehnat cokoliv? A hrozí nebezpečí v podobě virů?

Já mám CZDC++ a seženu toho hodně. víc k tomuto sdílecímu programu je na www.prolamy.com Vir jsem ještě odtud nestáhl. santa
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: programy na stahování   programy na stahování Empty

Návrat nahoru Goto down

programy na stahování
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Mp3 :: Chat-
Přejdi na: