Mp3
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Mp3

Sháníš nějakou mp3, kterou za boha nemůžeš najít?? Napiš si o ní, nebo pokcejte s ostatníma o hudbě

PříjemPříjem  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  Přihlášení  

funkčnost uloz.to

Goto down 
+2
Zelená kytička
dj.trance
6 posters
AutorZpráva
dj.trance

dj.trance

Počet příspěvků? : 562

funkčnost uloz.to Empty
PříspěvekPředmět: funkčnost uloz.to   funkčnost uloz.to EmptyThu Dec 27, 2007 5:07 pm

Funguje vám tento serever? Nebo s tím mám problém jen já? já dnes ať chci cokoliv z tohoto serveru stáhnout, tak se mi to stáhne ve formátu .htm (prostě jako to nejde)..... No
Návrat nahoru Goto down
Zelená kytička
V.I.P
Zelená kytička

Počet příspěvků? : 619

funkčnost uloz.to Empty
PříspěvekPředmět: Re: funkčnost uloz.to   funkčnost uloz.to EmptyThu Dec 27, 2007 5:17 pm

Funguje - klikni levým tlačítkem myši na název nebo na tu notu viz vyznačeno na obrázku
Návrat nahoru Goto down
hribekk
Admin
Admin
hribekk

Počet příspěvků? : 1925

funkčnost uloz.to Empty
PříspěvekPředmět: Re: funkčnost uloz.to   funkčnost uloz.to EmptyThu Dec 27, 2007 5:21 pm

dj.trance napsal:
Funguje vám tento serever? Nebo s tím mám problém jen já? já dnes ať chci cokoliv z tohoto serveru stáhnout, tak se mi to stáhne ve formátu .htm (prostě jako to nejde)..... No

mně to jde v pohodě. klikni na ikonu noty (mp3) levým a vyskočí Ti známá nabídka a pak jen zvolíš uložit Twisted Evil
Návrat nahoru Goto down
Rubi21

Počet příspěvků? : 188

funkčnost uloz.to Empty
PříspěvekPředmět: Re: funkčnost uloz.to   funkčnost uloz.to EmptyThu Dec 27, 2007 5:22 pm

dj.trance napsal:

já stahuju přes mozillu a nemám s tím sebemenší problém, bude lepší v IE klikat přímo na jméno toho souboru, nebo notu, než dávat uložit cíl jako
Návrat nahoru Goto down
dj.trance

dj.trance

funkčnost uloz.to Empty
PříspěvekPředmět: Re: funkčnost uloz.to   funkčnost uloz.to EmptyThu Dec 27, 2007 5:42 pm

no to jsem taky zkoušel, ale právě že když kliknu normálně levým na název nebo tu notu, tak mi tam to okno ,kde pak dám uložit, nenaskočí vůbec...přitom dole v liště mi to píše hotovo... No s tímhle už jsem měl problémy na edisku, a teď holt to změnili i tady tak další server ze kterýho nemůžu stahovat.....jako je mi jasný že asi bude chyba u mě, ale vůbec nějak nevím jak to změnit, a inastalovat si jinej prohlížeč se mi nechce, jsem zvyklej na IE....fakt nevím
Návrat nahoru Goto down
Zelená kytička
V.I.P
Zelená kytička

Počet příspěvků? : 619

funkčnost uloz.to Empty
PříspěvekPředmět: Re: funkčnost uloz.to   funkčnost uloz.to EmptyThu Dec 27, 2007 5:45 pm

Kterou verzi IE máš? Jedině projet nastavení anebo zkusit jiný prohlížeč anebo máš smůlu. lol!
Návrat nahoru Goto down
hribekk
Admin
Admin
hribekk

Počet příspěvků? : 1925

funkčnost uloz.to Empty
PříspěvekPředmět: Re: funkčnost uloz.to   funkčnost uloz.to EmptyThu Dec 27, 2007 5:46 pm

dj.trance napsal:
no to jsem taky zkoušel, ale právě že když kliknu normálně levým na název nebo tu notu, tak mi tam to okno ,kde pak dám uložit, nenaskočí vůbec...přitom dole v liště mi to píše hotovo... No s tímhle už jsem měl problémy na edisku, a teď holt to změnili i tady tak další server ze kterýho nemůžu stahovat.....jako je mi jasný že asi bude chyba u mě, ale vůbec nějak nevím jak to změnit, a inastalovat si jinej prohlížeč se mi nechce, jsem zvyklej na IE....fakt nevím

já mám IE a stahuji v poho. Možná to je někde jen v nastavení? cheers
Návrat nahoru Goto down
dj.trance

dj.trance

funkčnost uloz.to Empty
PříspěvekPředmět: Re: funkčnost uloz.to   funkčnost uloz.to EmptyThu Dec 27, 2007 5:49 pm

no když já se v tomhle vůbec nevyznám, nejsem zrovna expert, mám nějakou novější verzi, na ikoně je přes to e žlutej proužek:)
Návrat nahoru Goto down
dj.trance

dj.trance

funkčnost uloz.to Empty
PříspěvekPředmět: Re: funkčnost uloz.to   funkčnost uloz.to EmptyThu Dec 27, 2007 5:52 pm

citace :
já mám IE a stahuji v poho. Možná to je někde jen v nastavení?

jenže já vůbec nevím co mám v nastavení hledat
Návrat nahoru Goto down
dj.trance

dj.trance

funkčnost uloz.to Empty
PříspěvekPředmět: Re: funkčnost uloz.to   funkčnost uloz.to EmptyThu Dec 27, 2007 6:15 pm

tak zatím jsem přišel jen na to, že mě to takhle nefunguje jen u .mp3 když má něco koncovku .rar, tak mi to okno naskočí...u mp3 se to jakoby začne načítat a nakonec nic....
Návrat nahoru Goto down
Rubi21

funkčnost uloz.to Empty
PříspěvekPředmět: Re: funkčnost uloz.to   funkčnost uloz.to EmptyThu Dec 27, 2007 6:19 pm

dj.trance napsal:
tak zatím jsem přišel jen na to, že mě to takhle nefunguje jen u .mp3 když má něco koncovku .rar, tak mi to okno naskočí...u mp3 se to jakoby začne načítat a nakonec nic....

to by mohl taky způsobovat nějaký program ... u někoho kazilo stahování třeba QUick time player
Návrat nahoru Goto down
dj.trance

dj.trance

funkčnost uloz.to Empty
PříspěvekPředmět: Re: funkčnost uloz.to   funkčnost uloz.to EmptyFri Dec 28, 2007 12:43 pm

no tak to možná bude ten můj problém...
Návrat nahoru Goto down
T.Sukenik

T.Sukenik

Počet příspěvků? : 483

funkčnost uloz.to Empty
PříspěvekPředmět: Re: funkčnost uloz.to   funkčnost uloz.to EmptyFri Dec 28, 2007 5:22 pm

quick time player mám furt a nikdy mi nic nekazil i když sem měl jen IE

to dj.trance
- stáhni si nějaký IDM (Internet Download Manager) a půjde ti to v poho, já přes něj stahuju furt a v pohodě jede vše dokonce ti to i zryhlí download Wink
Návrat nahoru Goto down
Rubi21

funkčnost uloz.to Empty
PříspěvekPředmět: Re: funkčnost uloz.to   funkčnost uloz.to EmptyFri Dec 28, 2007 5:41 pm

T.Sukenik napsal:
quick time player mám furt a nikdy mi nic nekazil i když sem měl jen IE

to dj.trance
- stáhni si nějaký IDM (Internet Download Manager) a půjde ti to v poho, já přes něj stahuju furt a v pohodě jede vše dokonce ti to i zryhlí download Wink

s tím QT pak ale už samozřejmě záleží na určitým nastavení toho či onoho prohlížeče ... někomu to dělá, někomu ne, to je individuální ... mě to tedy dělalo a QT letěl Twisted Evil
Návrat nahoru Goto down
__Kááátííí

__Kááátííí

Počet příspěvků? : 259

funkčnost uloz.to Empty
PříspěvekPředmět: Re: funkčnost uloz.to   funkčnost uloz.to EmptySat Dec 29, 2007 1:49 pm

Taky mi teď nejde stahovat z Uloz.to... Nacte se mi, že to stáhne, otevře se mi WMP a pak že nemám kodek, nebo co:no: Vždycky mi to v pohodě šlo, vše, ale poslední týden mi to nějak stávkuje:study:
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

funkčnost uloz.to Empty
PříspěvekPředmět: Re: funkčnost uloz.to   funkčnost uloz.to Empty

Návrat nahoru Goto down

funkčnost uloz.to
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» uloz.to

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Mp3 :: Chat-